Мабуть, немає людини, яка б жодного разу не куштували бургери. Смачні, ситні та різноманітні, вони стали популярними в різних країнах світу. Хоч батьківщина бургера — Америка, він підкорив серця гурманів з усіх континентів. Для сучасної людини, яка живе в шаленому ритмі та не завжди має час для приготування їжі, доставка бургерів у Львові — це чудова можливість посмакувати улюбленими стравами, витрачаючи мінімум зусиль. Тож сьогодні ми розглянемо цікаві факти про бургери, та дізнаємося, які ресторани нашого міста готують їх найкраще. 

Все, що треба знати про бургери

Історія гамбургерів — понад столітня. Адже перший бургер продав американський гастроном Луї Лессінг ще в 1900 році. Більшої популярності страва набула декількома роками пізніше: в 1904, на Всесвітній виставці в Сент-Луїсі.

Зараз, бургер — одна з найулюбленіших страв, якщо йдеться про фаст-фуд. Про це свідчать наступні цікаві факти:

  • У світі є Зал Слави Бургера. Він розташований у місті Сеймур. Саме туди щороку з'їжджаються тисячі фанатів страви на Фестиваль Бургерів. 
  • Найбільший бургер у світі приготували в Міннесоті. Його вага складала 914 кг.
  • Найдорожча вартість страви — 10 000 доларів. Такий бургер був проданий у 2017 році, на благодійному аукціоні.
  • Світовий рекорд — поїдання 10 бургерів за 3 хвилини.
  • Чоловік з Флориди колекціонує речі, які пов'язані з бургерами. Зараз його колекція налічує 6 тисяч предметів. 
  • За рейтингами, найпопулярнішим бургером у світі є "Чізбургер" — класичний бургер з сиром. Його простота і смак зробили улюбленим вибором для мільйонів людей по всьому світу.

Бургери — це більше, ніж просто швидкий перекус. Вони є символом культури, традиції та різноманітності смаків. Вибір м'яса, спецій, сиру та інших інгредієнтів дозволяє створювати безліч унікальних комбінацій, які задовольнять смакові потреби кожного. Інтерес до бургерів постійно зростає, і завдяки інноваціям у кулінарній галузі, ми можемо очікувати, що з'являться ще більше цікавих варіацій цієї улюбленої страви.

Зголодніли? Тепер поговоримо про те, де можна замовити улюблену страву в нашому місті.

Смачні бургери у Львові: добірка закладів

Якщо йдеться про бургери, першим на думку спадає ресторан Emily. Тут готують справжні американські бургери — смачні, ситні та великі. Серед безлічі варіантів кожен зможе обрати собі страву до душі. Працює швидка доставка містом: ви можете насолоджуватися їжею, не виходячи з дому, та не витрачаючи час біля плити. 

Де ще можна замовити бургери:

  • Ла п'єц — мережева доставка їжі з великим меню.
  • ФАРШ — заклад, який спеціалізується виключно на приготуванні бургерів.
  • Kraftburger — бургери та фаст-фуд. 

Обрати заклад — дуже просто. Орієнтуйтеся на меню, відгуки, ціни. А ще — час доставки та її умови. Бажаємо смачного!