Трускавець - бальнеологічний курорт України, який отримав всесвітню популярність. Розташований Трускавець у передгір'ї Східних Карпат приблизно 350 м. над рівнем моря. Початок діяльності міста як курорту було покладено ще у 18 ст. На початку 20 століття Трускавець почав користуватися популярністю і в Європі. Всі жителі інших країн приймають його як оздоровчий центр. Раз в рік на курорт, приємний і незабутній відпочинок приїжджають близько 900 тис. туристів не тільки з України, але й з інших країн СНД і ЄС.

На Україні місто Трускавець в рейтингу «Кращих міст для життя» займає лідируючі позиції.

Санаторій Трускавець - це маленький за площею, але дуже привабливий зелений місто з чистим карпатським повітрям, що знаходиться посеред пологих лісистих схилів та річок.

На відстані в 100 км від Трускавця знаходиться друга давня Відень, місто з чудовою архітектурою, місто казок і романтики - місто Львів. Теплий, помірно-континентальний клімат курорту багатий киснем, повітря озоном, надра землі цілющими мінеральними водами, що робить місто підходящим і незамінним для відпочинку і лікування.

У Трускавці є 3 функціонуючих музею: музей історії міста-курорту, неповторний прижиттєвий музей етнічного живописця Михайла Біласа, а також новий Єпархіальний музей. У Трускавці Ви завжди можете знайти місце, де в приємній обстановці випити чашечку кави в багатьох ресторанах, барах і кафе. Розслабитися туристи можуть в СПА-центрах, подивитися нові фільми в кінотеатрах, сходити з друзями на дискотеку, боулінг, більярд або оновити гардероб в нових торговельних центрах.

Трускавець - курорт демократичний. Життєрадісна і колоритне життя на вулицях Трускавця присутній скрізь: багато талантів у співі, танцях, малюванні. Завжди за пам'ять про Трускавці ви можете сфотографуватися у професійних фотографів, придбати місцеві сувеніри друзям, а також замовити екскурсії по відомим місцям Західної України. Кожен рік у Трускавці проходить кінофестиваль.

Лікування в Трускавці

На сьогодні зробити вибір відпочинку в Трускавці виграшно і престижно. Все більше число людей обирають для себе і сім'ї зцілення в Трускавці.

Якщо Вас турбує опорно-рухова система, серцево-судинна, ендокринна система, або інші хвороби, то Вам обов'язково потрібно відвідати бальнеологічний курорт Трускавець. На Ваш вибір безліч процедур водолікування, фізіотерапевтичних процедур, лікування мінеральними водами, дієтичне харчування і хороший клімат. Сумарний вплив всіх цих факторів покаже свою ефективність кожному відвідав.