Захист майна, життя та здоров’я мешканців квартири можливе завдяки використанню пультової охорони. Попри доступні ціни, цей метод є надійним, ефективним та зручним, адже сигнал про небезпеку отримує оператор та на об'єкт миттєво виїжджає група охоронців. Охоронна фірма “Охоронний холдінг” забезпечує прибуття працівників протягом 5 - 7 хвилин з моменту отримання сигналу про небезпеку.

Від яких небезпек рятує пультова охорона

Пультова охорона – один з найбільш надійних способів забезпечити високий рівень безпеки квартири як тоді, коли в ній хтось перебуває (важливий момент коли в домі є діти і їх приходиться залишати самими), так і коли квартира тимчасово пустує. Цей спосіб захисту надійно вбереже від злому та проникнення злодіїв у хату при відсутності господарів, а також тоді, коли хтось із них залишається у квартирі. В останньому випадку пультова охорона допоможе зберегти життя та здоров’я мешканців.

Також однією з функцій пультової охорони є захист від пожежі, витоку газу, чи води. Якщо датчики ловлять сигнал небезпеки – інформація миттєво передається оператору, він своєю чергою висилає бригаду швидкого реагування для огляду квартири та усунення небезпечних ситуацій у випадку їх наявності.

Якщо злочинець буде затриманий охоронцями після отримання сигналу – представники охоронної організації передадуть його поліції, яка й визначать запобіжні міри та запровадить кримінальне провадження на нього.

Переваги використання пультової охорони

Найголовнішими перевагами пультової охорони є:

  • високий рівень надійності;
  • простий та швидкий монтаж за один день навіть у квартирі великої площі та складного планування;
  • доступні ціни на обладнання, його установку, абонентську плату;
  • миттєва реакція та швидке прибуття охоронців за адресою тривоги;
  • точне визначення перебування сторонніх у квартирі (навіть якщо в ній проживає кіт, собака чи інша тварина – система може точно визначити, коли в дім пробралась чужа людина);
  • тривалий термін служби.

Пультова охорона надійна та безпечна, однак ці переваги ви отримуєте лише у випадках, коли використовується якісне обладнання, воно грамотно та у правильних зонах квартири встановлено та вибрана надійна компанія. Не варто самостійно вибирати та купляти обладнання для встановлення охорони, краще спочатку порадитись зі спеціалістами, адже лише вони знають, який варіант підійде саме під вашу квартиру: площу, планування та інші особливості.