Сучасний пансіонат для проживання та догляду за людьми похилого віку «Пори Року» пропонує мешканцям Львова можливість комфортабельно розмістити свого літнього родича на тимчасове чи постійне проживання. До ваших послуг найкращі фахівці, сумлінний та професійний персонал, безпечно обладнана територія та, звичайно ж, чудові умови для проживання.

Будинок для людей похилого віку «Пори Року» спеціально обладнаний для того, щоб постояльці, які тут проживають, були у безпеці та під постійним наглядом. Тут живуть і отримують піклування люди похилого віку з різними захворюваннями, і навіть ті, хто перебуває в лежачому стані. Їм надають постійний медичний контроль, загальні процедури, що підтримують, а також реабілітацію після перенесення важких хвороб.

Чому варто звернутися в пансіонат «Пори Року»

Для кожної людини старість протікає по-різному. Але з деякими складнощами цього періоду доводиться стикатися практично всім: втрата фізичних сил та можливостей, погіршення стану здоров'я, нездатність самостійно подбати про себе. І хоча в такій ситуації допомогти можуть близькі люди, це не завжди найкращий варіант. Адже далеко не всі діти та онуки мають достатньо часу, сил, знань та навичок, щоб правильно піклуватися про літню людину.

Звернення до спеціалізованого закладу дозволяє одночасно вирішити безліч проблем, які можуть виникнути під час організації життя літньої людини в сім'ї, і допомагає впоратися з наявними труднощами. Важливо, що при цьому сім'я аж ніяк не втрачає зв'язку зі своєю бабусею чи дідусем, адже пансіонат для людей похилого віку у Львові «Пори Року» завжди відкритий для відвідувачів.

У той же час щодня літню людину, яка проживає в будинку для людей похилого віку, доглядають професійні доглядальниці. А лікар, який відвідує пансіонат раз на два тижні, постійно займається здоров'ям підопічних, підбираючи, а також коригуючи лікування та призначаючи спеціальні процедури. Особлива увага приділяється людям похилого віку, які потребують реабілітації після інфаркту, інсульту, перелому шийки стегна та інших травм. Фахівці намагаються поставити на ноги таких гостей і допомагають відновити якнайбільше втрачених навичок.

Звісно, є в пансіонаті й мешканці, вилікувати яких вже неможливо. В основному це люди похилого віку, які страждають на деменцію, а також хворобу Паркінсона. Використовуючи навіть найсучасніші медикаменти, прогресування цих недуг повністю зупинити неможливо. Але їм надається вся можлива допомога, а також постійний нагляд та догляд.

Щодня ми працюємо з багатьма людьми у похилому віці і добре знаємо їхні потреби та особливості. Маючи необхідну кваліфікацію та обладнання, наші фахівці максимально ефективно дбають про те, щоб стан підопічних завжди залишався найкращим. Турбота про людей похилого віку – це основне завдання, яке перед нами стоїть. І щодня ми виконуємо його на всі сто відсотків.

Ви можете звернутися до нас з будь-якими питаннями, що вас цікавлять, щодо розміщення вашого літнього родича в нашому закладі і отримати детальну консультацію про пропозиції, можливості та умови співпраці. Для цього скористайтесь телефоном гарячої лінії у зручний для вас час.

Сайт мережі пансіонатів «Пори Року» https://dom-zabot.com.ua/ua/