Що подарувати дитині? Питання яке бентежить багатьох дорослих. Адже сучасних малюків так важко здивувати! Бажаєте презентувати дійсно цікаву і корисну для малечі річ? Зверніть увагу на іменні книжки на сайті piuwee.com

Що таке іменна казка?

Персоналізована казка – це чудова історія, головний герой якої – Ваша дитина. Ця захоплива розвага занурить малечу у світ неймовірних пригод, де разом з іншими персонажами малюк буде подорожувати, долати труднощі, вивчати навколишній світ, дружити та допомагати.

Ваша дитина на обкладинці красивого видання

Іменна книга – це книжка про пригоди малюка названа на його честь. На її обкладинці зображений головний персонаж, створений за образом конкретної дитини. До речі, створити графічного персонажа, схожого на малюка, зовсім нескладно. Для цього не потрібно бути дизайнером, адже існує конструктор іменних книжок PIUWEE

Універсальний подарунок 3 в 1

Іменна книга для дитини – красивий презент який поєднує одразу кілька опцій.

  • По-перше – це книжка яку можна читати самостійно чи з дорослими. Вона містить цікаві, адаптовані для дитячого сприйняття ілюстрації та тексти.
  • По-друге – це захоплива подорож, у ході якої дитина пізнає навколишній світ, розвиває уяву та взаємодії з іншими героями.
  • По-третє – ця книжка містить чудові розмальовки та наліпки, гра з якими сприяє розвитку логіки та дрібної моторики.

Іменна книга за кілька кліків

Ви точно будете здивовані коли дізнаєтесь, що створити персональну книжку для дитини можна лише за кілька хвилин. Для цього необхідно зайти в конструктор іменних книжок PIUWEE, обрати атрибути зовнішності малюка, вписати його ім’я й додати персональне побажання. А далі взагалі все просто! Ви обираєте потрібну казку, визначаєте формат видання та оформлюєте замовлення.

Подарунок, що запам’ятається на все життя

Персоналізована казка – особлива річ, яку не купиш в магазині. Це і не дивно, адже головний герой історії – конкретна дитина. Тільки уявіть здивування малечі, коли вона побачить на обкладинці себе! Малюк не тільки зрадіє, а й буде хизуватися цим особистим подарунком перед друзями, гостями та знайомими.

5 причин подарувати персоналізовану книгу

  • Захоплива розповідь, де головний герой Ваша дитина
  • Малюк на обкладинці книжки
  • Подарунок 3в1: книга, іграшка та розвивайка
  • Показне видання
  • Оригінальна річ, якої не має більш ні в кого.

Іменна книжка – це іграшка, що точно стане улюбленою на довгі роки. Таке чудове видання допоможе зберегти чарівні миті дитинства та нагадає про них, коли малеча виросте.

Плануючи подарувати іменну книгу треба врахувати, що весь процес її створення від макета до доставки друкованої версії займає від одного до кількох днів. Отже, потурбуватися про кращий у світі персональний подарунок для дитини краще заздалегідь.