Криптовалюта та блокчейн популярні вже по всьому світу. Навряд чи існує країна, де ще нічого не чули про біткоїн, лайткоїн та інші монети. Вони займають важливу роль у світовому фінансовому секторі, оскільки за їх допомогою можна інвестувати, купувати та продавати нерухомість, авто, землі, квартири, будинки та інше. Криптовалютами можна розплачуватись за товари в магазині та професійні послуги. Монети також можна майнити та заробляти на цьому непогані гроші. Якщо Ви хочете купити криптовалюту у Львові, тоді Вам потрібен надійний обмінник криптовалют, що дозволить це зробити вигідно та безпечно. В Україні таким вважається Coin24.com.ua.

У чому основні переваги криптообмінника Coin24.com.ua?

Обмін криптовалюти здійснюється в автоматичному режимі без будь-яких перерв. Таким чином користувачі зможуть заощадити свій час на очікування довгих оформлень заявок.

Надається обмін за готівку у більш ніж 20 містах України: Київ, Львів, Дніпро, Харків, Миколаїв, Одеса та інші, що можна переглянути за посиланням. Є можливість здійснювати обмін цифровими монетами на території Польщі та Чехії. 

Ви можете придбати такі криптовалюти: BTC, ETH, ETC, LTC, XMR, LINK, TRON, ADA, BCH, ONT, DOGE, BCV, USDT, SHIB, ZEC, BTM, DASH, ALGO, NEO та багато інших. Coin24 має у своєму арсеналі понад 50 найпопулярніших монет та токенів.

Платформа співпрацює з найбільш перевіреними банками та платіжними системами. Можна обміняти біткоїн на Приват24, а також Монобанк, ПУМБ, Ощадбанк та Віза/Мастеркард. Для зручності користувачів можна скористатися Payeer, Advanced Cash та Perfect Money.

На сервісі Сoin24.com.ua найвигідніші тарифи, оскільки ми враховуємо курси криптовалют на багатьох світових біржах та криптоплатформах. Усі комісії нараховуються без прихованих платежів. Наприклад, на Coin24.com.ua найактуальніший курс біткоїна в доларах онлайн, тезера до UAH, USD, EUR і т.п.

На обмінній платформі діє реферальна програма, яка дозволяє заробити грошей, а також кешбек, що нараховується з кожного обміну у грошовому еквіваленті.

Ми постійно працюємо над нашим розділом новин і завжди публікуємо найсвіжіші факти на цифровому ринку, що дають можливість Вам завжди бути в курсі всіх подій на ринку криптовалют.

hoJWOx7BaSv2kWo8WavEmN6bnTqXZ4HKRDwGPtq30Si7Kxeg_Oj9EeA4ghEakMCTyZeush5psgimpAfWcd9X1Q900VWWef6mS3ZBbhgXe7hsjb48n9jaXW0X8sFJmT2HWQk7K_ebskJei7uHOiCXl3A

Як обміняти криптовалюту готівкою за допомогою сайту Coin24.com.ua?

  1. Перший крок — зареєструйтесь на Coin24.com.ua.
  2. Далі потрібно перейти на Головну сторінку сайту та вказати, що Вам необхідно здійснити обмін криптовалюти на готівку.
  3. У цьому ж вікні вкажіть потрібну криптовалюту та її кількість, виберіть потрібну фіатну валюту, наприклад, гривні, долари, євро.
  4. Після цього сервіс автоматично розрахує потрібну Вам суму.
  5. Чекайте зворотний зв'язок від менеджера Coin24.com.ua, щоб призначити особисту зустріч для передачі грошей.

Як бачите, сервіс Coin24.com.ua надає своїм клієнтам найкращі умови для вигідних обмінів. Щоб самостійно переконатися в професійності сайту, Вам потрібно лише один раз обміняти крипту і приєднатися до його постійних користувачів. Якщо криптовалюта — тоді Coin24.com.ua!