Сучасний розумний годинник може багато. Вони не лише відображають текстові повідомлення та вхідні дзвінки, але також вимірюють артеріальний тиск, пульс, програють музику або пропонують безконтактні платежі. І це лише початок деяких цікавих функцій! Якщо ви хочете купити хороший розумний годинник від Xiaomi, ознайомтеся з нашим незалежним рейтингом.

Xiaomi Amazfit Bip U Green

Вбудований GPS-приймач значно розширює можливості смарт-годинника. Грунтуючись на точних свідченнях супутників, розумний годинник ідеально розраховує пройдену відстань або темп.

Завдяки вбудованому пульсометру ваші тренування будуть ефективнішими. Коли ви бігаєте, важливо підтримувати частоту серцевих скорочень.

Особлива конструкція робить смарт годинник Xiaomi стійким до контакту з водою, що підтверджується сертифікатом IP 68. Хімічно загартоване скло Gorilla Glass від Corning - ідеальний захист екрану від подряпин і тріщин.

Amazfit Bip U може синхронізуватися з операційними системами iOS та Android.

Xiaomi Mi Smart Band 7 Pro Black

Головним досягненням у порівнянні з попередником вважається наявність вбудованого GPS модуля (з підтримкою мереж GPS, ГЛОНАСС, Galileo, Beidou та QZSS). Mi Band 7 Pro також має модуль NFC для безконтактних платежів у системі Xiaomi Pay.

На лицьовій панелі 1,64-дюймовий AMOLED-дисплей із щільністю пікселів 326 PPI та підтримкою режиму Always-On. Рамка навколо єкрану металева.

Серед основних функцій є: пульсометр, пульсоксиметр, монітор сну, сповіщення з телефону, музичний плеєр та керування камерою або функцією «знайти мій телефон» та водонепроникна конструкція за класом 5 АТМ.

Версія «Pro» також має більш ємну батарею – 235 mAh, що забезпечує до 6 днів активного використання та 12 днів у режимі очікування.

Xiaomi Watch S1 Black

Спортивний смарт-годинник з GPS та корисними функціями. Мінімалістичний, але цікавий дизайн чудово виглядає на зап'ясті та чудово доповнить будь-який образ. При виробництві пристрою використовувалася лише міцна нержавіюча сталь, загартоване скло та якісний пластик.

Загалом гарантується стійкість до подряпин, поломок та інших небезпечних механічних пошкоджень. Ви можете використовувати цей розумний годинник з можливістю персоналізації циферблату.

Оснащення відрізняється чітким та великим екраном, а також кількома додатковими функціями. Ви можете легко перевірити кількість спалених калорій або отримувати повідомлення про вхідні смс та дзвінки. Xiaomi Watch S1 Black зі спортивними режимами дає вам можливість відстежувати сон. З ним ви краще подбаєте про своє здоров'я та відпочинок.

Висновок

Кожен із моделей включає опцію вимірювання пульсу, крокомір і секундомір. До додаткових функцій, з якими ви найчастіше стикатиметеся в моделях цього бренду, відносяться повідомлення з телефону, компас і будильник.

Ви можете купити годинник Xiaomi, бо ці моделі часто спокушають своєю ціною, але треба уважно дивитися на всі параметри та якість виготовлення, і тоді ви обов'язково зробите розумний вибір.