Власний бізнес прагнуть відкрити безліч українців, і все частіше в поле зору потрапляють віддалені юрисдикції. У європейських країнах теж є непогані варіанти, але реєстрація компанії у штаті Делавер підприємцям видається найбільш вдалим рішенням. Розглянемо найважливіші плюси цього американського штату для бізнесу, а також доцільність інвестицій у подібний проект для тих, хто не має наміру поки що переїжджати до Сполучених Штатів Америки. 

NVDHc-ppVQnGlRHDcAjsCYUkmRw8VCMXNwCN7hEqs_2o0WUI07NbOGo4TFVf3i55Yy5U4NCmUjeGdrvCiLKQoweYK3ErREJrs-h25U25sng2Uwsy8CGsYdbOjD9YkILnRMP3TMyOTnbHTO4g8JknuTg

Чи обов'язково переїжджати в США задля управління бізнесом?

Хибною є думка про те, що у разі відкриття підприємства за кордоном, людина неодмінно має переїхати в ту країну, де веде комерційну діяльність. Але це не так. Останнім часом спостерігається тенденція до управління бізнесом віддалено. Багато українських комерсантів реєструють підприємство в юрисдикції з найбільш привабливими умовами, але при цьому:

  • залишаються жити у рідній державі;
  • подорожують Азією, Європою, Америкою;
  • підбирають країну із сприятливими умовами для сім'ї.

У майбутньому ніхто не заважає організувати переїзд до США, потрібно лише зібрати необхідні документи та виконати встановлені американським законодавством вимоги.

Значні переваги штату Делавер для підприємців

В розпорядженні сучасних бізнесменів є безліч юрисдикцій, де можна розпочати комерційну діяльність. Однак умови відкриття бізнесу скрізь різні, і, звичайно ж, усі шукають локацію, яка підійде за всіма критеріями. Делавер приваблює наступними особливостями:

  1. Відсутність особливих складнощів на етапі відкриття. Якщо гарно підготуватися та забезпечити професійну юридичну підтримку, то реєстрація компанії у Великобританії, США чи будь-якій іншій країні буде дуже простою. 
  2. Розвинена сфера обслуговування підприємств. Тут усе спрямоване задля задоволення потреб бізнесу, при цьому всі інвестори можуть розраховувати на конфіденційність та ефективний захист корпоративних інтересів.
  3. Низькі податкові ставки для іноземців. Компанії, які не отримують прибуток у межах штату, взагалі не платять ПДВ.
  4. Дистанційний формат врегулювання формальностей, пов'язаних із реєстрацією комерційної діяльності. Бізнесмену достатньо знайти агента, який займатиметься організаційними та правовими нюансами.
  5. Різноманіття організаційно-правових форм, серед яких легко вибрати ту, що найкраще підходить з урахуванням специфіки бізнесу. Через посередника можна відкрити LLCs, S-Corps, C-Corps, LLPs, LPs або Statutory Trusts.