Smartsolutions – це професійні рішення у сфері права, фінансів та податків від досвідченої команди, якій довіряють. На ринку України компанія перебуває вже 20 років. За цей час їм вдалось здобути великий досвід, пройти системні зміни та заслужити довіру таких компаній як 1+1 Медіа, Бабель, Белла-Трейд, Dinner’s, Лідер Снек, Одеська Кіностудія, Німецько-українська школа, Хостмайстер та багато інших.

Smartsolutions пропонує рішення як для бізнесу, так і для приватних осіб. На сьогодні найпопулярнішими напрямками, в яких працює компанія, є наступні:

  1. Супровід ІТ-проектів
  2. Супровід грантових проектів
  3. Створення та структурування бізнесу
  4. Бухгалтерський та податковий облік
  5. Захист бізнесу та активів
  6. Захист активів фізичних осіб
  7. Боротьба з піратством
  8. Юридичний супровід операцій з нерухомістю

Компанія від початку своєї роботи послуговується комплексним підходом до вирішення поставлених завдань, тому команда складається із досвідчених юристів, адвокатів та бухгалтерів з багаторічним стажем, що формуються у проектну команду відповідно до напряму запиту клієнта та специфіки його проекту. 

Які рішення у сфері нерухомості пропонує Smartsolutions

  • Супровід інвестиційних проектів у галузі житлової та комерційної нерухомості: будівництво, купівля, продаж, оренда активів
  • Проведення правового аудиту (Due Diligence) об'єктів нерухомості
  • Супровід угод з нерухомістю в Україні (для резидентів та нерезидентів)
  • Супровід угод із нерухомістю за кордоном (для резидентів)
  • Супровід угод щодо обтяження об'єктів нерухомості (іпотека)
  • Супровід договорів спільного використання нерухомості, поділу нерухомого майна між власниками тощо.

Переваги роботи з компанією Smartsilutions

Про професійність та якість наданих послуг свідчить велика кількість відгуків від постійних клієнтів компанії, які залишаються з ними на роки успішної співпраці. 

ТОВ “ЛНК” (США) 

Володимир Баннов, директор:

“Компанія супроводжує реалізацію першого в Україні комерційного проекту в сфері альтернативної енергетики, пов’язаного з будівництвом та експлуатацією комплексних інженерних споруд з системою збору біогазу полігонів твердих побутових відходів для виробництва електроенергії по всій території України. У сферу основних завдань компанії входять корпоративні відносини, супроводження процесу будівництва об’єктів, земельні питання, а також забезпечення ризиків в будівництві правовідносин з нашими контрагентами. Варто відмітити якісний підхід спеціалістів компанії до комплексного аналізу ситуації і своєчасне надання необхідних рекомендацій, пов’язаних з прийняттям управлінських рішень”.

Команда компанії послуговується корпоративними цінностями, серед яких Відповідальна команда, Ефективність, Довіра. Так, серед переваг роботи з ними вони відзначають наступні:
Безстрашно та професійно вирішуємо завдання клієнтів

  • Надаємо допомогу і підтримку клієнту в будь-якій ситуації
  • Чесно говоримо клієнту про прогнозований результат
  • Надаємо допомогу і підтримку клієнту в будь-якій ситуації
  • Підтримуємо чесну фінансову політику у відносинах з клієнтами

Ознайомитись з повним переліком рішень для бізнесу та приватних осіб, які надає компанія, можна на сайті smartsolutions.ua. Поставити своє запитання юристу, адвокату або бухгалтеру та отримати якісну консультацію від фахівця також можна через сайт, заповнивши форму або звернувшись через месенджери, за телефоном +380 67 077 2696.