Дизайн інтер’єру у Львові

Якою буде квартира після ремонту варто знати ще до того моменту, як процес ремонту почнеться. До речі, зовсім неважливо, це квартира, офіс або ж шоурум. Для того, щоб те, що уявляє замовник та те, що він побачить в результаті, зійшлося, треба спочатку зробити візуалізацію, підготувати технічне завдання та план робіт. Це важливий та дуже скрупульозний процес. До того ж, всі мрії та побажання замовника слід співвіднести із закладеним бюджетом.

Звернення за допомогою до професійного дизайнера — це не забаганка, а можливість не тільки отримати омріяний інтер’єр простору, а ще й економія як часу, так і бюджету.

Дизайн-студія Андрія Гординського надає повний спектр послуг зі створення дизайну інтер'єру у місті Львів, а також у Києві, Дніпрі, Одесі та по всій Україні.

Робота з дизайнером починається з першої зустрічі: він вислуховує ваші побажання, оглядає простір приміщення, робить необхідні заміри. І починає працювати, щоб вже невдовзі запропонувати візуалізацію у форматі 3D, зробити креслення, підібрати меблі, освітлення та текстильний дизайн згідно зі стилем всього приміщення й все це вкласти у запропонований та узгоджений із замовником бюджет.

Дизайн-проєкт інтер’єру

Сучасний дизайн інтер’єру починається з замовлення дизайн-проекту. Це — головний документ в процесі ремонту. Це — втілення на папері побажань замовника та інструкція для будівельників, де прописані всі дрібниці: від замірів до матеріалів, які треба використати. Завдяки створенню дизайн-проєкту вирішується основне завдання дизайну інтер’єру: зробити сучасний функціональний простір та зручне планіровочне рішення.

Складові дизайн-проєкту

Складові дизайн-проєкту

  • Ескізи кімнат в кольорі, на яких вже вказані розміри меблів (та сама візуалізація у форматі 3D).
  • Креслення із замірами приміщення та різновиди планіровки.
  • Схеми розташування прорізів дверей, вентиляції та системи кондиціонування.
  • План того, як буде розміщено розетки, освітлювальні пристрої, монтаж стін, пола та стелі, розміщення меблів.
  • План виглядату кухні з меблями, санвузли з обладнанням та плиткою й іншими декоративними елементами.
  • Прописані марки та типи меблів і матеріалів для ремонту.

В результаті підготовки такого документа у замовника з’являється можливість як замовити ремонт у будівельників, так і зробити його самотужки, зберігаючі свій час та вкладаючись у бюджет.

Розробка дизайну інтер’єру у Львові. Студія Андрія Гординського

Дизайн-проєкт інтер’єру Львів

Не тільки розробити дизайн приміщення і скласти дизайн-проєкт у Львові допоможуть спеціалісти студії Андрія Гординського. Компанія пропонує роботу «під ключ». Тобто замовник не тільки зустрічається з дизайнером та через деякий час отримує дизайн-проєкт квартири у Львові. Дизайн-студія надає повний супровід на всіх етапах ремонтних робіт до моменту вже готового, відремонтованого житла.

Крім дизайнера Андрія Гординського, який зустрічається з кожним зі своїх клієнтів та є головним розробником дизайну інтер’єру, у студії працює велика команда, в складі якої:

  • дизайнери
  • візуалізатор
  • будівельники (електрики, плиточники, штукатури, прораб, постачальник)
  • спеціалісти вузького профілю

Розробка дизайну інтер’єру у Львові

До того ж, у студії Гординського вам не просто підберуть необхідні меблі, а ще й розроблять їх за індивідуальним замовленням.

За кожним проєктом закріплений свій дизайнер-менеджер, який контролює процес ремонтних робіт та володіє всією інформацією саме по вашому замовленню. Він координує всі дії будівельної бригади, корегує строки та допомагає при закупівлі необхідних матеріалів.

Саме така схема роботи дає можливість не тільки ідеально виконати кожне замовлення, а витримати оголошені у договорах строки, діяти в рамках бюджета та заощаджувати час кожного клієнта.