Фахівці Zhuk.ua розповіли про кілька моделей смартфонів китайського бренду — одного з найпопулярніших в Україні.

Номер один: Xiaomi Redmi 9A

Рейтинг купівельних переваг очолила не найкрученіша модель. Тим не менш, Redmi 9A з 2020 року залишається високо затребуваним смартфоном. Він приваблює покупців, насамперед, лаконічним стриманим дизайном та відмінно збалансованими характеристиками:

  • ОЗУ — 2 Гб;
  • пам'ять для особистої інформації (музика, відео, фото, документи та ін.) — 32 Гб;
  • 8-ядерний 2 ГГц процесор;
  • основна камера на 13 Мп та фронтальна — на 5 Мп.

Як і практично всі телефони Xiaomi, цей отримав батарею на 5000 мАч з можливістю швидкої зарядки. У смартфоні є всі необхідні бездротові інтерфейси (немає NFC) і навігаційні системи.

Xiaomi Redmi 9C

Наступним за популярністю став трохи більш просунутий у технічному плані смартфон. 9С вже має модуль для безконтактної оплати NFC, а камера на додаток до 13 Мп отримала ще два модулі по 2 Мп.

Залежно від модифікації бренд пропонує більш бюджетний варіант телефону з 2 Гб оперативної та 32 Гб пам'яті для даних, а також більш ємний варіант з 3 Гб ОЗУ та 64 Гб — статичної пам'яті. Якщо 64 Гб мало, сховище можна значно збільшити за рахунок карти пам'яті. Модель підтримує накопичувачі до 512 Гб.

Xiaomi Redmi Note 11

Трійку лідерів замикає смартфон, який сміливо можна віднести до категорії вже не початкового, але середнього рівня Redmi Note одинадцятого покоління. Цей телефон дозволить власнику набагато більше ніж перші два.

За швидкодію тут відповідає 8-ядерний процесор із тактовою частотою ядер 2,4 ГГц, для обробки відео встановлено окремий чіп. Роздільна здатність AMOLED-дисплея — 2400х1080 пікселів (щільність — 399 ppi). Об'єм оперативної пам'яті — 4 Гб. Об'єм пам'яті для зберігання особистої інформації в залежності від модифікації може бути 64 або 128 Гб. Цю пам'ять можна розширити за рахунок додаткової картки пам'яті. Смартфон підтримує карти до одного терабайта.

Велику увагу розробники бренду приділили блоку камер, чотири модулі якої мають роздільну здатність 50, 8, 2, 2 Мп. Камера робить чудові знімки в будь-якому жанрі, будь то пейзаж, портрет (є ефект розмиття заднього фону), макро, нічний режим та ін. Швидка зарядка на 33W дозволить зарядити 5000 мАг батарею телефону буквально за пару годин.

Клас захисту IP53 захищає гаджет від пилу та вологого повітря, але під сильним дощем активно користуватися ним не варто.

Інтернет-магазин Zhuk.ua підтримує офіційну гарантію виробника на весь асортимент телефонів, для будь-яких питань є лінія гарячого зв'язку 0 800 202-848, зв'язатися з менеджерами можна в чаті на сайті https://zhuk.ua, а почитати багато корисної інформації — на каналі https://t.me/zhuk_ua.