Дифузна алопеція або випадання волосся у жінок – проблема, з якою часто стикаються мешканки мегаполісів. Коли організм відчуває стрес, нестача корисних речовин, постійна перенапруга і втома, перше, на чому він починає економити ресурси – на волоссі та нігтях, оскільки вони не є життєво важливими органами.

Цікавить лікування випадіння волосся? У такому разі вам варто відвідати сайт лабораторії goodcells.com!

Волосся випадає рівномірно з усієї поверхні голови. Джерело проблеми криється десь у глибині організму. Якщо вчасно не звернутися до лікаря трихолога, не з'ясувати причину виникнення проблеми випадання волосся, процес облисіння триватиме.

Дізнатися причини випадіння волосся можна за посиланням https://goodcells.com/omolodzhennia/vypadinnia-volossia!

Часті причини випадіння волосся

Існує шість основних причин випадання волосся:

- Нестача вітамінів та мікроелементів. Якщо харчуватися неправильно, не враховувати кількість корисних речовин, що споживаються, організм швидко виснажується і починається випадання волосся. Часто саме з цієї причини навесні випадає волосся.

Стрес. Якщо ви часто відчуваєте стрес, перебуваєте у постійній напрузі, організм перестає справлятися з навантаженням і знову починає економити ресурси. Волосся починає випадати.

- Прийом ліків. Випадання волосся часто пов'язане із прийомом антибіотиків, хіміопрепаратів, імуномодуляторів, гормональних контрацептивів.

Гормональні збої. Коли в роботі залоз внутрішньої секреції відбуваються збої, починає випадати волосся. Такі проблеми часто виникають після народження дитини та через проблеми зі щитовидною залозою. Для вирішення проблеми може знадобитися допомога не тільки трихолога, а й консультація гінеколога та ендокринолога.

Хронічні захворювання шлунково-кишкового тракту. Хронічний гастрит, панкреатит, коліт, холецистит призводять до того, що необхідні для побудови волосся амінокислоти та мікроелементи не засвоюються. Цикл життя волосся скорочується, волосся стоншується і, зрештою, випадає.

Гострі інфекційні захворювання. Якщо під час грипу або інших інфекційних захворювань у пацієнта спостерігається висока температура, хвороба протікає у тяжкій формі, паралельно може початися випадання волосся.

Щоб не довести проблему до облисіння, якщо у вас є симптоматичне випадання волосся, потрібно терміново звернутися до лабораторії Good Cells. Лікар призначить аналізи, за наслідками яких розпише курс лікування. Волосся може відновитися, якщо не пускати хворобу на самоплив і вчасно звернутися до фахівців. Якщо запустити – захворювання стане серйознішим.