Від покупців часто чуєш, що вони бажають придбати сучасну шафу, двоспальне ліжко або обідній стіл, але пропозиція меблевих мереж не влаштовує. Чи не влаштовує якість. У цьому випадку меблі для дитячої, кухні чи у вітальню на замовлення – чудова альтернатива. Клієнт трохи доплатить, але в інтер'єрі будуть оригінальні та якісні предмети.

Поради при замовленні

При облаштуванні інтер'єру зіткаються з рядом проблем, наприклад, не влаштує розмір шафи або кухонного гарнітура. У клієнтів є особливі вимоги або потрібне нестандартне рішення. Меблі на замовлення - ідеальний спосіб облаштувати приміщення в єдиному стилі.

Предмети інтер’єру за індивідуальним ескізом мають такі переваги:

- неповторний вигляд;

- висока якість виконання та довговічність;

- нестандарті габарити у відповідності з площиною кімнати;

- гармонійність зі стилем приміщення;

- використання різних матеріалів та їх поєднання.

Меблі на замовлення мають особливий шарм. Головне, вони відповідають потребам та ідеям власника. Ергономічність у проектуванні меблів за індивідуальним замовленням враховується у першу чергу. Замовник за допомогою професіонального виробника створює достатньо місця для зберігання, облаштовує робочу зону та куток для відпочинку.

Жінки можуть відтворити кухню своєї мрії. Вони обирають висоту кухонної стійки, щоб на ній можна було добре приготувати їжу, кожен ящик буде містким та знаходитися під рукою. У їдальні варто спроектувати масивний стіл зі стільцями, достатніми для всієї родини та майбутніх гостей. Для передпокою підійдуть вбудовані шафи, в яких також можна зберігати сезонні речі та обладнання.

Враховуючи кожен сантиметр

Невелике за розмірами приміщення дуже складно облаштувати. Власник хоче бачити гарно обставлену кімнату, у якій буде все необхідне для комфортного перебування. Найчастіша помилка – купа меблів, що з’їдають весь вільний простір. Щоб цього не сталося, зверніться до виробників меблів та заказуйте за індивідуальними параметрами. Меблеві компанії, при виробництві предметів інтер’єру для малих площ, вдаються до хитрощів та професійних прийомів. Віддається перевага світлим кольорам, додаються скляні елементи. Дизайн виробу має бути ненав’язливим та легким, при цьому враховується його функціональність.

Не потрібно шукати архітектора, щоб зробити інтер'єр сучасним, позачасовим та функціональним. Необхідно працювати з правильною меблевою компанією, яка зробить вам меблі зі смаком.