Land Cruiser  – справжній довгожитель за сучасними мірками: нинішнє покоління випускається з 2007 року, за цей час пережило два рестайлінги, а офіційних заяв про наступника досі немає. Багато в чому це пояснюється класом і концепцією автомобіля: великий флагманський позашляховик консервативної конструкції має свою не менш консервативну аудиторію, і тому зі зміною його поколінь японці не поспішали ніколи. Цією простотою можна частково пояснити і надійність, і ліквідність, і народну любов.

Вигідно купити Toyota Land Cruiser ви можете на сайті офіційного дилера Toyota в Україні Тойота Центр Київ «Автосаміт», пройшовши за посиланням https://toyota.com.ua/lc-300!

Чому варто купити Toyota Land Cruiser?

1. Статус

Toyota Land Cruiser дарує своєму власнику неймовірний статус завдяки легендарній історії та зовнішньому вигляду.

2. Місткість

Дуже часто Land Cruiser 300 розглядають до покупки сімейні люди, тому що «крузак» може бути трирядним, а також у нього величезний багажник із заявленим об'ємом 909 літрів.

3. Оснащення

Останнє покоління Land Cruiser 300 максимально оснащене всіма останніми технологічними функціями: адаптивний круїз-контроль, автоперемикання далекого світла, круговий огляд, вентиляція сидінь та багато іншого, докладніше у відео.

4. Комфорт

Toyota Land Cruiser  є надзвичайно комфортним автомобілем. Під комфортом тут мається на увазі і м'якість підвіски, і потужність двигуна 249 кінських сил, яких вистачає в місті і на трасі, а також позашляхові якості.

5. Надійність

Не для кого не секрет, що Toyota робить одні з найнадійніших автомобілів у світі. І Land Cruiser 300 не є винятком. Агрегати, які встановлюються в «крузак», а це дизельний двигун об'ємом 4,5 л на 249 л. і бензиновий двигун об'ємом 4,6л на 309 к.с., що працюють у парі з повноцінним автоматом на 6 передач, давно перевірені часом і не викликають запитань.

6. Ліквідність

Так як Land Cruiser 300 дуже популярний в Україні (мабуть, з тих причин, які перераховані вище), його дуже легко продати. Із купівлею проблем теж не виникне. Величезним плюсом ще вважається те, що Land Cruiser 300, куплений на ринку авто з пробігом, майже не втрачає в ціні, як і будь-яка інша Toyota.

Втілення нестримної сили, статусу та абсолютної переваги у будь-якій точці світу, на будь-якій дорозі, за будь-яких обставин – все це Toyota Land Cruiser! Для тих, чий стиль життя — виділятися та отримувати максимум навіть у найскладніших умовах. Кожна деталь виділяє Land Cruiser серед інших позашляховиків.