Підводка - один з найпотрібніших б'юті-засобів у будь-якій базовій косметичці: багато хто не представляє свій повсякденний макіяж без стрілок. Які засоби використовувати для створення ідеальних ліній і як знайти «ту саму» підводку?

Водостійка підводка Kiko – це рішення, яке допоможе вам відкреслити красу ваших очей!

Як вибрати підводку?

Щоб знайти ідеальну підводку для очей, враховуйте відразу кілька факторів: колір очей та варіант макіяжу, який ви плануєте з її допомогою робити.

Якщо, прийшовши в магазин, ви губитеся побачивши величезну кількість засобів, зверніться за допомогою до консультанта – він допоможе зробити правильний вибір залежно від ваших побажань та бюджету.

Щоб протестувати засіб, нанесіть його на тильну сторону долоні - так ви легко визначите, чи вас влаштовує насиченість і товщина лінії.

Тим, хто вже набив руку в макіяжі та з легкістю малює на повіках тонкі та акуратні лінії, візажисти радять використовувати рідку підводку. Вона дає насичене покриття, швидко схоплюється та не скочується протягом дня. Якщо ваші навички в малюванні стрілок поки залишають бажати кращого, з рідкою підводкою краще почекати.

Якщо ви тільки починаєте освоювати тонкощі макіяжу, вибирайте підводку з фетровим наконечником - таким найпростіше намалювати стрілки. У малюванні чітких і рівних ліній початківцям допоможуть підручні засоби – наприклад, паперовий скотч, ложка або кредитна картка.

Водостійка подвійна підводка для очей Kiko – у чому переваги?

1. Рідка суперпігментована текстура рідкої підводки легко фіксується на повіках, створюючи лінії блискучого та блискучого екстра-чорного кольору;

2. Аплікатор чудово адаптується до зовнішньої лінії зростання вій і легким рухом наносить чітку та геометрично бездоганну лінію;

3. Лінії, що наносяться легко і швидко коригуються по товщині - від тонких до жирних;

4. Підходить для тих, хто носить контактні лінзи;

5. Підводка стійка до води.

Із чим застосовувати?

Нанесіть підводку легким рухом по контуру повіка, малюючи стрілку, а потім за допомогою туші, від Kiko Milano, зробіть мега об'єм або довжину (залежно від бажаного ефекту) і Ваш погляд буде неповторним.

Як використовувати?

Візьміть на пензель необхідну кількість рідкої підводки від Kiko Milano і гострим кінчиком проведіть по контуру повіка малюючи лінію. За потреби нанесіть підводку вдруге малюючи бажану стрілку.