Суконь, як і прикрас, багато не буває. В одній ви йдете на роботу, другу одягаєте для прогулянки вздовж набережної Дніпра, третю вигулюєте на вечірці. Але хочеться мати у своїй шафі щось новеньке та особливе. Те, що підкреслить принади вашої фігури й дозволить вам відзеркалити вашу індивідуальність.

Вбрання, яке відповідає останнім тенденціям – найбільш вдалий варіант для вас. Але що ж обрати серед безліч варіацій, представлених на подіумі? Ми розкажемо, які моделі будуть на хвилі популярності сезоні 2022-2023 і що обрати для створення неперевершеного образу та відчуття жіночності та особливості. 

Жіноча сукня у 2022-2023 – як виглядати модно та стильно

У свіжих тенденціях, представлених на подіумі, простежуються сучасні, жіночні, витончені та динамічні нотки. Погляньмо на те, які моделі будуть на модній хвилі у сезоні 2022-2023: 

  • Сукня-сорочка – стильне та елегантне рішення, яке ніби запозичене з чоловічих плечей. Ідеально вписується в ділові та повсякденні образи разом з прямою спідницею чи джинсами.
  • З вирізами. Цього сезону дизайнери вирішили не зупинятися лише на спині. Привабливі вирізи можна побачити на талії, рукавах та інших частинах. 
  • Трикотажна. Довга сукня в рубчик чи в'язана ідеально поєднує собі стильність та комфорт. І вона гарно обтягує силует, підкреслюючи принади тіла. 
  • Футляр. З об'ємними рукавами, прикрашені бісером чи твідові міні – будь-яка з них дозволить вам відчувати себе особливою на роботі чи під час певної події. 
  • Привіт з 70-х. Моделі, плетені як макраме, доповнені ажурними вставками чи пензликами дозволять вам відчути дівчиною з епохи хіппі.
  • У білизняному стилі. Схоже, карантинний настрій не поспішає нас полишати. Шовкове вбрання з тонкими бретелями, яке нагадує комбінацію, можна сміливо носити в ділових, повсякденних та святкових образах у тандемі з піджаком, светром оверсайз чи джинсовою курточкою.
  • Шкіряна – модель, яка цього сезону відкрита для експериментів. Її ви можете поєднувати з в'язаними аксесуарами, черевиками челсі в повсякденному образі чи міні-сумочкою. 
  • Блискуча. Обшита паєтками чи бісером, з люрексовими нитками чи в стилі металік. Будь-яка сукня ніби занурює вас в епоху диско. І зовсім необов'язково носити її лише під час особливого випадку. У цьому сезоні дизайнери дозволили носити таке вбрання і в повсякденному житті. 

Щодо кольорової палітри, у тренді як завжди біла та чорна класика. Компанію їй складають моделі пастельних та яскравих відтінків. На модній хвилі також квіткові принти.

Як знайти модні та стильні жіночі сукні на розпродажі: поради від Reiss

Кожна модниця прагне заощаджувати на покупках, а решту – витрачати на різні радощі, чи то губну помаду, чи то на посиденьки з подругами в аутентичному кафе. Але брендові та модні вбрання – не дешеве задоволення. А модель з дуже низькою ціною може виявитися неякісною підробкою. Як бути у цій ситуації? Офіційний представник британського бренду Reiss в Україні Re-Store (https://rs-store.com.ua/) рекомендує заглянути в аутлет. 

Це величезний магазин, який працює у форматі бутика. Тут акуратно розвішені сукні від одного бренду чи кількох різних. Є зручні приміряльні, де ви можете перед дзеркалом поглянути, як сидить на вашій фігурі та чи інша сукня. І при цьому насолоджуватися приємною музикою, яка лунає на фоні.

Єдине, що серед асортименту – вбрання з тогорічних колекцій. Але всі вони йдуть з хорошою уцінкою. Інколи ви можете натрапити на хорошу брендову річ зі знижкою -80%. Це дозволить вам чудово заощадити та порадувати себе бажаними дрібницями на решту. Відчуйте у собі жіночну силу, одягнувши модну брендову сукню з аутлету!