Вибір каблучки – унікальне заняття для кожної дівчини, яке може викликати певні проблеми через велику кількість пропозицій від виробників. Покупка каблучки ЗАРІНА стане відмінним аксесуаром для жінки, підкреслить її природну ніжність і витонченість. Найголовніше – визначитися з матеріалом та дизайном виробу.

На що звернути увагу під час покупки

Для багатьох людей знайти ідеальну каблучку є проблемою. Деякі просто не знають з чого розпочати пошук, тому діють інтуїтивно – це часто заважає зробити обдуману покупку через невизначеність критеріїв. Ось декілька речей, на які треба звернути увагу під час вибору.

1. Ціна. Краще встановити конкретну вартість, і на основі неї шукати більш підхожий ювелірний виріб. Ціноутворення прикраси залежить від дорогоцінного металу, використання каменів для оздоблення, дизайну тощо. Якщо ви вирішили придбати доволі дорогий варіант, то у багатьох магазинах є така послуга, як оплата частинами.

2. Матеріал. Вироби зі срібла будуть значно дешевшими за каблучки із золота або платини. Від використаної сировини також залежить колір аксесуару: здебільшого це білий, жовтий та рожевий, рідше – чорний.

3. Дизайн. Залежить від кількості декоративних елементів на прикрасі: вставки з натурального каменю (агат, хризоліт, корал, діамант, сапфір тощо), їхній розмір та співвідношення з металом. Колір вставки також вплине на загальний вигляд каблучки.

4. Виробник. Варто розглядати лише надійні компанії, які гарантують високу якість кожної прикраси, і мають достатню кількість відгуків. Ювелірний дім ZARINA турбується про клієнток, та враховує індивідуальність кожної, тому є декілька саб-брендів відповідно до вподобань і характеру жінки.

Окрім цих речей, зверніть увагу на розмір каблучки: вона не має викликати дискомфорт під час носіння. Ви можете звернутися у ювелірний магазин за допомогою, або виміряти окружність пальця, на якому плануєте носити прикрасу.

Компанія пропонує величезний асортимент прикрас на будь-який смак. Їх можна придбати в якості подарунку на свято, або без причини зробити сюрприз коханій жінці, родичці або подрузі.

На сайті можна ознайомитися з усіма колекціями та проєктами, а також акціями та новинками. Каблучки, підвіси, сережки, ланцюжки чи браслети підкреслять красу кожної дівчини незалежно від її віку та стилю. Все, що варто зробити – переглянути пропозиції та замовити вибрану прикрасу. Також до кожної покупки діє бонусна система CashBack у розмірі 2% - це зробить наступне замовлення більш вигідним.