Підвищена потреба в кальції в організмі вагітної жінки пояснюється просто: окрім підтримки власних кісток, зубів та суглобів, цей мікроелемент необхідний для формування повноцінного та здорового скелета майбутнього малюка. Недостатність цього мікроелемента має дуже серйозні наслідки, серед яких рахіт, захворювання опорно-рухового апарату, суглобів, а також поганий набір м'язової маси.

Однак вагітним можна приймати далеко не всі препарати кальцію. Для цього зворушливого і прекрасного періоду в житті жінок фахівці розробили спеціальні комплекси, які, крім кальцію, містять низку мікроелементів і вітамінів, необхідних для правильного засвоєння Ca. Збалансований кальцій для вагітних входить до складу вітамінного комплексу Елевіт® Пронаталь, докладніше про який сьогодні нам випало поговорити.

Чому саме Елевіт® Пронаталь

Ефективність вітамінних комплексів залежить не стільки від широкого складу, як від збалансованого підбору компонентів. Завдяки телевізійній рекламі всім відомо, що кальцій засвоюється організмом лише за наявності належної кількості вітаміну d. В іншому випадку, скільки кальцію не пий, результату не буде. Теж правило справедливе й інших корисних речовин, вони засвоюються лише у комплексі один з одним. Цим пояснюється важливість підбору правильних вітамінів для вагітних та годуючих.

До складу добавки Елевіт® Пронаталь входять 12 мікроелементів, 5 вітамінів та омега-3 жирні кислоти. Такий склад оптимально підходить для насичення організму всіма корисними речовинами під час виношування дитини. Вітаміни Елевіт® Пронаталь підтримують кісткову тканину вагітної, піклуються про стан зубів, волосся, нігтів та суглобів, а також покривають добову норму кальцію, необхідну для формування плода.

Склад підтримує зір, добре позначається на імунній системі, допомагає організму протистояти негативним фактором навколишнього середовища. Збалансований вітамінний комплекс допомагає організму в процесі кровотворення, функціонування щитоподібної залози, роботі мозку та нервової системи.

Дози та спосіб застосування

Навіть попри те, що Елевіт® Пронаталь не є ліками, перед застосуванням варто порадитись із сімейним лікарем. У переважній більшості випадків вітаміни Елевіт® Пронаталь дозволені для застосування вагітними та годуючими. Випускається комплекс у вигляді капсул, що варто приймати всередину, запиваючи великою кількістю води. Стандартне дозування становить одну таблетку на добу.

____________________

*Реклама лікарських засобів. Перед застосуванням необхідно обов’язково проконсультуватися із лікарем та ознайомитися з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Зберігати в місцях, недоступних для дітей. Реєстраційні посвідчення МОЗ України: Елевіт® Пронаталь, таблетки, вкриті оболонкою №100 блістер, UA/9996/01/01 від 05.07.2019, Елевіт® Пронаталь, таблетки, вкриті оболонкою №30 блістер, UA/9996/01/01 від 05.07.2019, Елевіт® комплекс-1, таблетки, вкриті оболонкою №30 (дієтична добавка),  Елевіт® комплекс-2, таблетки, вкриті оболонкою №30 (дієтична добавка),  Елевіт® комплекс-3, таблетки, вкриті оболонкою №30 (дієтична добавка)