Гардероб сучасної дівчини неможливо уявити без важливої ​​складової - колготок. Правильно вибрані жіночі колготки допомагають підкреслити стрункість ніг, приховати деякі недоліки фігури, доповнити образ і стати головним стильним акцентом. Купити колготки з принтом за вигідною ціною можна в інтернет-магазині kolgot.net!

Сезонність

Літо, весна, осінь, зима – для кожної пори року повинні бути різні за щільністю капронові колготки:

- у спекотний літній день буде приємно одягнути тонкі, практично невагомі красиві колготки щільністю від 5 до 20 den;

- у міжсезоння (весна та осінь) варто придбати середні за щільністю речі від 20 до 70 ден;

- в холодний зимовий час хочеться оточити себе теплом і затишком, тому щільність від 70 до 450 den буде доречною. Такі речі для зими не лише теплі, а й дуже стильні. Тому мороз – не привід відмовлятися від улюблених спідниць та суконь.

Розміри

Не варто хвилюватись, якщо ви точно не знаєте свій розмір. На кожній упаковці колготок друкують зручну та зрозумілу розмірну сітку. Вивчивши її, ви зможете купити капронові колготки, що підходять вашому зростанню та вазі.

Якщо розмір знаходиться на верхній межі таблиці, варто купити більший. Тоді колготки сидітимуть ідеально і прослужать довше (матеріал не сильно розтягуватиметься, а значить його буде складніше порвати або «зачепити»)

Завжди вибирайте колготки свого розміру. Іноді дівчата помилково вважають, що менший розмір надасть їм стрункості. Насправді навіть найкращі колготки на розмір менше будуть тиснути, сповзатимути, їх буде не зручно вдягати. Та й порветься така річ швидше.

Склад

Коли ви йдете до магазину жіночих колготок, звертайте увагу на зміст ниток еластану у складі. Для щоденного носіння ідеально, якщо еластану в матеріалі не більше 20%. Зміст ниток еластану вище 20% свідчить про моделюючий ефект. Пам'ятайте, що носити колготки, що моделюють, можна не довше 4-х годин на день, щоб не ускладнювати кровообіг.

Важливі нюанси

При покупці звертайте увагу на шви. Плоский шов приємний до тіла, не натирає шкіру, речі з плоским швом можна носити навіть під одягом, що облягає. Знак якості, яким можна визначити якісні брендові колготки – приємний, не хімічний аромат.

Стиль

Якщо ви прихильник класичного стилю, чорні та тілесні колготки допоможуть завершити елегантний образ. Якщо ви стежите за трендами, для вас створена розкішна колекція колготок з принтом: яскраві та однотонні, в горошок, у сітку, з імітацією гольфінів, з анімалістичними принтами, зі шнурівкою, ажурними, з люрексом та стразами. Фантазія дизайнерів безмежна!