Віртуальне знайомство з потенційною весільною сукнею заощадить час відвідування. Яким би захоплюючим не був процес примірки повітряних білих нарядів, сам процес вимагає чимало сил, як фізичних, і духовних.

Гарне весільне плаття ви можете купити в інтернет-магазині oksana-mukha.com вже зараз!

Попереднє знайомство з асортиментом на сайті допоможе обмежити вибір у межах 5-10 нарядів.

А перед візитом до салону весільних суконь необхідно:

записатися на примірку в салон;

обмежити свою уяву невеликим колом моделей та бути чесною перед собою та співробітниками салону;

визначитись із бюджетом;

не намагатися підкорити розмір, який відчутно менший за реальний;

вибрати, хто вирушить на примірку разом із вами.

Ретельне планування

Якщо наречена визначилася з фасоном та кольором і підібрала кілька відповідних моделей, вона має обрати день, який присвятить відвідуванню салону та остаточному вибору весільної сукні. Для цього достатньо зателефонувати за вказаним на сайті телефоном та записатися на примірку. Деталі за посиланням на сайт весільних суконь oksana-mukha.com!

Примірка весільної сукні

Два головні правила, яких наречена повинна дотримуватися, якщо хоче підібрати карколомне вбрання:

1. Обмежтеся невеликою кількістю суконь. Все одно кожна жінка приблизно знає, чого б їй хотілося, і як вона бажає виглядати на власному весіллі. Комусь до душі пишні спідниці, хтось бажає сукню-футляр, а деякі шаленіють від мережив і гіпюру.

2. Висловіть свою думку. Не всі представлені консультантом салону сукні припадуть нареченій до душі. Не треба соромляться висловлювати свою думку. Якщо не подобається, треба заявити про це відкрито і попросити підібрати щось більш підходяще, наприклад, витончене і не таке пишне.

На замітку! Вирушаючи на примірку в весільний салон, будь ласка, не зловживайте макіяжем. Невідповідні тони губної помади, тіні або дуже різкі рум'яна відвернуть, а то й зіпсують враження від весільного вбрання.

Розмір

Не треба наполягати на купівлю вбрання меншого розміру. Зручність, комфорт та ідеальна посадка – ось що гарантує правильний розмір. Якщо дівчина налаштована на те, щоб схуднути, краще скидати вагу за кілька місяців до візиту до весільного салону. Досвідчені стилісти підберуть саме таке вбрання, яке вигідно підкреслить фігуру, несподівано виявивши гідністю те, що клієнтка вважала за недолік.

Глядачі на примірці

Весільний салон доцільно відвідувати з мамою та/або найближчою подругою. Але надто велику групу підтримки не рекомендуємо залучати до цього процесу. Умови вибору такі, що сукня не повинна сковувати рухів та завдавати незручностей.