термоси Zojirushi

Японська Zojirushi почала свою історію на початку 20 століття, а саме в 1918 році. Тоді була зареєстрована трейдингова компанія. Уже через 5 років було почато масове виробництво, а також продаж термосів. До того ж у якості торгової марки вибрали слона. Потім швидкий ріст: збільшувався асортимент, кількість продажів і офісів по світу. Давайте разом розглянемо, яка продукція компанії представлена на вітринах в Україні та чим термос Зоджіруші краще конкурентів.

Особливості конструкції термосів

Термоси використовують, щоб зберігати температуру напоїв та їжі. Це можливо коштом вакууму, який створюється між внутрішньою та зовнішньою стінками. Подібна особливість не дозволяє корпусу нагріватись або охолоджуватись через вміст, тому вам буде комфортніше користуватись виробом. Спеціальні пробки мінімізують втрату тепла при зберіганні, а також використанні.

Які є види термопродукції Zojirushi

  1. Термоси. Найпопулярніший термопродукт. У нього циліндрична форма, пробка з отвором і кришка-кружка: щоб випити напій, його потрібно кудись перелити. Які є види термосів, окрім звичайного:

    a. Універсальний. Всередині можна зберігати не тільки напої, але і їжу. Тут ширше горлечко та корпус, є додаткова кришка та гумова ручка.

    b. Дитячий. Відрізняється невеликим об’ємом і компактністю. Дитячі термоси спроєктовані так, щоб дитина тримала двома руками. Є кришки з ручками, їх набагато простіше тримати. А щоб дитині було ще простіше, у деяких моделях є трубочка.

  2. Термокружки. Відрізняються від звичайних термосів можливістю пити прямо з горлечка, а також подвійною фіксацією кришки. Як правило, у них менше об’єм, тому що використовує їх тільки одна людина.
  3. Термокухлі. Схожі на звичайні склянки, але у них збільшений об’єм, міцність, а прийнятну температуру вони можуть тримати не пару хвилин, а декілька годин.
  4. Термоконтейнери для їжі. У них найширший корпус і горлечко, усе для того, щоб зручно зберігати, класти та діставати їжу. Які є види контейнерів для їжі:

    a. Мономісткість. Зручно використовувати з одною великою стравою.

    b. Мультимісткість. Є декілька поліпропіленових боксів, у які можна покласти перше, друге та десерт. Деякі моделі комплектуються паличками для їжі та термобар’єром, з ним ви легко зможете підтримувати потрібний баланс температури всередині колби.

Дитячі термоси

Переваги японських термосів Zojirushi

  • Сучасне внутрішнє покриття. Запахи, смаки та плями не будуть закріплюватись на поверхні.
  • Безпечні матеріали. Пластик без токсичного BPA, а внутрішнє покриття не виділяє шкідливих речовин за нагрівання.
  • Невеликий проміжок між стінками. Він дорівнює всього 1 мм, тому вироби більш компактні, їх простіше переносити.
  • Міцний корпус. Його виконано з полегшеної сталі — через це конструкція повинна витримати падіння з декількох метрів. Зменшена вага дозволить витрачати менше сил при носінні, а також використанні термосу.
  • Гарантія. Якщо є виробничі проблеми з термоізоляційними властивостями, ви можете обміняти виріб або повернути гроші протягом 5 років. На решту дефектів дається гарантія на 1 рік.
  • Правильна конструкція отвору. Коли ви будете виливати рідину — струмінь буде рівний, при цьому не буде бризок.

Як використовувати та доглядати за термосом

  • Якщо заповнити колбу повністю, довше збережеться потрібна температура напою або їжі.
  • Перед тим як додати щось гаряче в колбу, прогрійте її окропом.
  • Якщо додаєте всередину термоса щось холодне, покладіть також і лід.
  • Чим густіше напої або їжа, тим довше вони зберігають температуру.
  • Хочете зберігати термос? Добре його просушіть, щоб не було плісняви та плям.
  • Чистити виріб найкраще спеціальним засобом Zojirushi. Наливаєте в колбу гарячої води, і додаєте вміст пакетиків. Пропорція така: один пакетик на літр води. Потім потрібно почекати 6 годин, вилити суміш, промити та висушити колбу.

А де купити японський термос Zojirushi?

Краще за все підбирати термос в офіційному магазині Zojirushi. Там ви знайдете широкий асортимент тільки оригінальної продукції. Щоб клієнти отримували тільки якісні товари, вони проходять суворий контроль якості. Отримати відповідь на будь-яке питання можна за телефоном кожен робочий день. А ознайомитись з асортиментом можна на сайті магазина Zojirushi.