Не всі, використовуючи ноутбук або комп'ютерну клавіатуру, можуть друкувати наосліп, не підглядаючи на кнопки. А що робити, якщо на клавіатурі зовсім немає потрібної мови, або деякі символи стерлися? Прекрасним рішенням може стати лазерне гравіювання клавіатури у Львові. За допомогою такого методу можна швидко та якісно нанести на клавіші розкладку будь-якої мови чи інші специфічні символи.

У чому полягає суть лазерного гравіювання?

Лазерне гравіювання клавіатури – це нанесення символів на клавіші за допомогою спеціального лазерного променя, який ще називають гравером. Такий процес практично повністю автоматизовано. Майстер тільки вибирає макет, що відповідає моделі ноутбука та запускає гравер. Такий лазерний промінь має високу точність, тому ви можете навіть не турбуватися про якісний результат кінцевої роботи - всі символи будуть акуратні, чіткі і на своїх місцях.

Виконати гравіювання клавіш можна практично будь-якої форми, розміру та розміщення без шкоди для самого пристрою або клавіатури. Якщо клавіатура оснащена підсвічуванням, то символи, які наносилися за допомогою лазерного гравіювання, також підсвічуватимуться, оскільки лазер видаляє дуже тонкий шар на поверхні клавіш, залишаючи прозору основу, через яку видно підсвічування. Колір нанесених символів залежатиме від матеріалу з якого була виготовлена ​​клавіатура – ​​сірий, білий чи чорний або будь-який інший колір.

Переваги лазерного гравіювання

Для того щоб нанести зображення на клавіатуру, часто користувачі використовували інші, менш надійні та довговічні способи. Наприклад, використовували наклейки, або навіть самостійно писали маркером на клавішах потрібні символи. Однак сьогодні найбільш надійним та довговічним способом нанесення символів на пластик та інші матеріали є саме лазерне гравіювання.

Символи, нанесені лазером, не стираються з часом, навіть за частої та активної експлуатації. Гравірування на клавішах виглядає акуратно, чітко та естетично, що не поступається навіть заводському гравіювання у процесі виробництва пристрою.

До переваг лазерного гравіювання можна віднести такі особливості:

  • висока точність зображень;
  • стійкість до механічних пошкоджень;
  • відсутність ризику помилки та шлюбу;
  • проникнення лазера навіть у важкодоступні ділянки;
  • безпека;
  • доступність;
  • надійність та довговічність.

Тому, якщо ви хочете нанести додаткову розкадку на клавіатуру або інші потрібні символи, слід скористатися послугами професіоналів, які допоможуть вам зробити роботу швидко, якісно і надійно в спеціальному центрі лазерного гравіювання.