Львів – то місто, яке заслуговує на нашу безмежну любов. За гостинність, за красу та за купу смаколиків. Тут піклуються про те щоб ніхто не залишився голодним, саме для того існують супергерої в ніші швидкої доставки піци у Львові. Саме таке важливе завдання виконують доставщики з Pronto Pizza & Sushi Pro. 

Через які досягнення нас поважають львів’яни? 

Кілька років тому ми почали готувати для містян смачні піцу та роли з кур'єрською доставкою додому і завоювали серця своїх клієнтів.

У чому секрет? Звісно, у відданій праці, злагодженій роботі, гнучкій системі співпраці з кожним гостем та крутому меню.

Що особливого в нашому меню?

Тільки гляньте наше меню – знайдете у ньому 24 піци та понад 40 видів ролів. З поміж них – рецепти традиційні та абсолютно новаторські, ті, що підійдуть любителям м’яса і ті, що сформовані виключно для вегетаріанців. Є піци на томатній та на вершковій основі, гострі та ніжні, ситні, наприклад піца Козацька і більш легкі, як Маргарита. До кожної піци можна обрати сирний, мясний або кунжутний бортики і ще з більшим задоволенням смакувати її.

Щодо меню ролів та суші – то це наша окрема любов! Тут 10 різних варіацій ролу Філадельфія, гарячі роли у темпурі, оригінальні рецепти суші з вугрем, креветками, лососем та тунцем – обрати фаворита не так вже й легко. 

Наші суші-сети вирішують одвічну проблему, чим нагодувати компанію, малу чи велику – не важливо, адже маємо набори і на трьох і на десятьох друзів! Доповнити замовлення може картопля фрі, нагетси та салати.

Чим можемо порадувати дітей у Львові?

Ми подумали і про наших маленьких гостей – для них діє спеціальне дитяче меню – коробочки Pronto Meal зі смачним наповненням та набором для дитячої творчості, а також проводяться спеціальні дитячі кулінарні майстер-класи.

Наша програма лояльності дозволяє вибрати найвигіднішу для вас акцію: знижки до 20% на самовиніс, кожна друга піца або рол безкоштовно у ваш День народження, сертифікати на безкоштовні смаколики з нашого меню у разі запізнення кур'єра.

Pronto Pizza & Sushi Pro працюють і розвиваються навіть в сучасних умовах, аби вносити свою частку в економічну стабільність країни: займаємося активною волонтерською роботою і даємо можливість всім охочим приєднатися до неї через купівлю крутих патріотичних стікерів-наліпок, кошти з продажу яких спрямовуються на потреби воєнного часу!

Йдемо разом до перемоги, смакуючи улюблені страви з Pronto Pizza & Sushi Pro!