Майже кожна людина мріє про свій власний будинок за індивідуальним проектом. Проте, зі зведенням житла пов’язано багато бюрократичних моментів. Одним з таких є БТІ будинку – технічний паспорт на будинок, який оформлюється перед здачею будівлі в експлуатацію.

Приватне бюро технічної інвентаризації Service в Києві, візьме весь процес на себе і максимально швидко видасть необхідні документи. Послуги по інвентаризації та оцінці нерухомості, надаються у зручний для клієнта час, без черги та затримок, а також за доступними цінами.

Що таке технічний паспорт і для чого він потрібен

Техпаспорт для будинку – це документ, в якому описана вся інформація про приватне житло: де знаходиться будівля, схема ділянки, господарські будівлі на території, план житла, його загальна площа, інженерні комунікації, рік будівництва, матеріали, які були використані і т.д. Це один з найнеобхідніших документів, який створюється у випадках, коли:

  • будівлю щойно звели, і її потрібно здати в експлуатацію;
  • житло збудували в період з 1992 - 2015 року, але воно не було зареєстроване; в також знадобиться спеціальна позначка інженера-інвентаризатора про те, що будинок безпечний для користування;
  • необхідне проведення операцій юридичного характеру з будівлею – навіть, якщо є старий техпаспорт, юрист може вимагати його оновлення;
  • житло буде переплановуватися, або власник хоче зробити певні прибудови;
  • власність буде розділятися між кількома людьми;
  • наявний технічний паспорт втрачено, або зіпсовано;
  • в будь-якому іншому випадку, який передбачено законодавством України.

Без правильно оформленого технічного паспорта, будинок неможливо буде продати, зробити розподіл, передати в спадщину, оформити право власності, договір дарування і таке інше. В виготовлення документу включено внесення відомостей в єдину державну систему у сфері будівництва ЄДЕССБ. Всі дані про нерухомість надійно захищаються та зберігаються.

Переваги співпраці з приватним БТІ Service

Приватне БТІ Service в місті Київ – це можливість замовити безкоштовну консультацію, та отримати детальну відповіді на всі питання. Технічний паспорт буде виконано в найкоротший термін, без вихідних, та за доступною ціною. Доплата за терміновість відсутня. Клієнт може бути повністю спокійним за своє замовлення, адже компанія гарантує якісне надання послуг, та надійність.