Дорога досить часто може бути непередбаченою та приносити неприємні сюрпризи. Щоб гарантувати для себе безпеку та мати вихід з непередбачуваних обставин, пропонуємо вам зберегти номер телефону нашої компанії, за яким ви зможете замовити евакуатор у Львові за максимально доступною ціною. Компанія «СпецАвтоЛьвів» давно на ринку і гарантує високий рівень послуг завдяки наступному:

  • Використовуємо власний автопарк спеціалізованого транспорту.
  • Пропонуємо евакуатори, вантажопідйомністю до 6 тон.
  • Наші співробітники досвідчені та пильні, що гарантує безпеку вашому автомобілю при евакуації.

У яких випадках потрібні послуги евакуатора

Власники автомобілів можуть потрапляти у різні ситуації на дорозі, в котрих їм буде потрібний евакуатор. Звичайно, що в переважній більшості водії докладають зусиль, щоб передбачити та уникнути неприємних ситуацій у дорозі. Проте, не все залежить від наших зусиль — досить багато водіїв опиняються у ситуаціях, в яких потрібен вантажний евакуатор, або ж необхідно організувати перевезення легкового автомобіля з однієї локації в іншу.

Замовлення евакуатора у Львові та Львівській області найчастіше відбувається з наступних причин:

  • дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої автомобіль не може самостійно продовжувати рух;
  • евакуатори досить активно використовуються для організації доставки гусеничної та спеціальної техніки до місця призначення (така техніка не має права пересуватися власним ходом, щоб не пошкодити дорожнє покриття);
  • досить часто люди замовляють евакуатор для того, щоб доставити новий автомобіль з салону до свого господаря (таким чином, автовласник має змогу придбати автомобіль абсолютно без пробігу);
  • поломки автомобілів, котрі викликають такі несправності, під час яких машина не може самостійно пересуватися (наприклад, фахівці не радять буксирувати на далеку відстань автомобілі з автоматичною коробкою передач, адже це може викликати значні технічні поломки авто);
  • власники мікроавтобусів також мають можливість замовити евакуатор (багато серед них з приємністю відмічають, що ціна на послуги евакуатора для таких транспортних засобів досить доступна).

Якщо вам терміново потрібна евакуація автомобіля — набирайте номер телефону компанії «СпецАвтоЛьвів» та робіть замовлення спецтехніки. Менеджер попросить вас надати основну інформацію: тип транспортного засобу, його місцезнаходження та пункт призначення. Після цього, евакуатор буде наданий за вказаною адресою у найкоротший час.

Евакуатор від «СпецАвтоЛьвів»: якісно, надійно, доступно

Наша компанія має великий досвід з надання послуг евакуатора автомобілів, як безпосередньо по Львову, так і по Львівській області. Крім того, що ви можете бути абсолютно впевненими у професіоналізмі наших працівників та дбайливому ставленню до автомобіля, ми гарантуємо максимально доступну вартість евакуатора. Ціна послуг завжди прозора та не передбачає прихованих платежів — при замовленні евакуатора ви будете чітко розуміти кінцеву вартість. Ціна виклику евакуатора залежить від наступних факторів:

  • Тип транспортного засобу, котрий потребує евакуації.
  • Характер пошкодження — чи є необхідність у використанні крана маніпулятора для погрузки автомобіля.
  • Відстань між пунктом знаходження автомобіля, котрий потребує евакуації, та пунктом призначення.

Ми розуміємо, що автовласники викликають евакуатор у виключних ситуаціях на дорозі, котрі пов’язані зі стресом. Тому, компанія «СпецАвтоЛьвів» зробила максимум, щоб наші послуги мали доступну ціну та були бездоганної якості.

  • Якщо залишились запитання щодо послуг евакуації авто та спецтехніки, ви завжди можете дізнатись вичерпну інформацію у менеджера компанії за номером тел.: +38 097 588 99 42.
  • Розрахувати вартість перевезення вантажу можна залишивши заявку на офіційному сайті https://spec-auto.com.ua/ або завітавши в офіс компанії за адресою: м. Львів, вул. Б. Хмельницького, 200.