Жінки, купуючи спіднє вбрання, як правило, керуються не тільки своїм смаком, але й думкою представників чоловічої статі. Оскільки дівчата та жінки часто вибирають цей тип одягу не стільки для себе, як для того, щоб справити враження на свою половинку. І це правильно, бо саме спідня білизна є невід’ємним елементом звабливого образу кожної жінки, який так подобається чоловікам. І сьогодні ми хочемо поділитися деякими рекомендаціями стосовно цього.

Що треба враховувати при виборі спіднього вбрання?

Якщо ви вирішили купити нижню білизну, то враховуйте декілька правил:

  • Спочатку, якщо ви дійсно хочете привабити свого коханого і викликати у нього інтерес, треба визначитися з кольором. Багато дівчат вважають, що червоній колір є найсексуальнішим, але думки з цього приводу розходяться. Наприклад, психологи стверджують, що червоний може дратувати людину, але в житті це трапляється дуже рідко.

  • Як свідчить досвід, більшій частині чоловіків подобається цей сміливий, і навіть дещо зухвалий колір. Особливо привабливими, за словами самих представників сильної статі, є насичений червоний та вишневий відтінки. Зрозуміло, що треба зважати на індивідуальні вподобання свого коханого, які можуть відрізнятися від поглядів більшості. Не бійтеся запитати його про це прямо – чоловік лише зрадіє тому, що його думка для вас є такою важливою.

  • Не менш популярними є чорний, а також традиційний білий кольори. Зазвичай чоловіки схвалюють цей вибір, бо така білизна завжди вигідно підкреслює контури жіночого тіла. А от занадто яскраві, кислотні відтінки дуже рідко подобаються чоловікам. Зважайте на це.

  • Тепер стосовно тканини, з якої виготовлено білизну. Хлопці вважають, що ідеальній варіант для жіночої білизни – це шовк або атлас. Також вони не проти, щоб дівчата носили мережане та сітчасте спіднє. І ми прекрасно розуміємо, з якої причини. Безумовно, якщо ми будемо говорити про зручність та комфорт, то більша частина жінок вибере бавовну. Але, на думку хлопців, такий варіант є асексуальним, тож не викликає у них бажаної реакції.

  • Що стосується певних моделей, зокрема, бюстгальтерів, то в даному випадку все індивідуально. Конкретних порад у цьому разі ніхто не дасть. Чоловікам подобається, коли жіночі принади вигідно підкреслені. Тому радимо обирати ту модель, яка найбільше пасує вашому типу фігури.

У будь-якому разі зупинятися на одному варіанті не варто. Вражайте свого коханого новими образами та відтінками своєї сексуальності. Спробуйте показати, якою різною ви можете бути – і ваші стосунки ніколи не втратять свіжості та новизни.