Сьогодні кожна компанія повинна мати свій веб-сайт, який охоплює більше клієнтів. Багато підприємців задають питання - хмара чи сервер? Сервер повинен працювати надійно і не руйнувати бюджет компанії. Сторінка має завантажитися миттєво, тому що тепер ніхто не любить чекати. Вибір сервера на сайті cloud.net.ua/ua/server.html надзвичайно важливий для компанії, яка хоче бути динамічною та розвиватися.

Хмара

Це технологія, яка дозволяє нескінченній кількості серверів функціонувати як одне ціле. Інформація, що зберігається «в хмарі», є інформацією, що зберігається у віртуальному просторі. Вона може витягувати ресурси з різних фізичних центрів, стратегічно розміщених по всьому світу. Хмарні сервери використовують кластерні файлові системи або велику мережу зберігання даних. Дані розміщених та віртуальних машин налаштовуються за допомогою децентралізації. У разі збою немає серйозних проблем.

Також встановлено гіпервізор для роботи з системою розділів різних розмірів хмарних серверів. Він також керує розподілом фізичних ресурсів для кожного хмарного сервера, включаючи:

  • ядра процесора,
  • оперативну пам’ять,
  • та місце для зберігання.

Виділений сервер

Виділений сервер не використовує віртуальну технологію. Усі ресурси засновані на можливостях та обмеженнях одного елемента. Він ізольований від будь-яких інших віртуальних просторів навколо нього, на основі апаратного забезпечення. Вибираючи сервер, зверніть увагу на продуктивність, швидкість, довговічність та надійність. Усі ресурси цього сервера доступні одному конкретному клієнту, який орендує або купує фізичне обладнання. Вони адаптовані до потреб замовника. Тут розглядаються масова пам'ять, оперативна пам'ять, навантаження на пропускну здатність і тип процесора. Виділені сервери є найпотужнішими машинами на ринку. Вони часто складаються з кількох процесів.

Гібридна хмара

Вона поєднує в собі функції хмари та виділених серверів, та використовує спеціалізовані хмарні рішення. Гібридна хмара також може підключати приватні та публічні хмарні сервери з виділеними серверами. Ця конфігурація збільшує можливості налаштування сторінки. Вона ідеально підходить для програм, які потребують гнучких та масштабованих рішень. Як правило, виділені сервери використовуються для серверних програм. Потужність цих серверів створює надійне середовище для зберігання та передачі даних. Гібридна хмара відповідає потребам різних компаній.