Перший день у школі – важлива подія в житті молодої людини, це нове місце, нові люди та нові враження. До перших моментів шкільного життя треба добре підготуватися. Варто, серед іншого переконатися, що дитячі шкільні рюкзаки належним чином оснащені. Сьогодні ви дізнаєтеся, які шкільні та канцелярські товари він має містити та чим вони мають характеризуватися.

Блокноти та письмові приладдя

Очевидно, що в ранці першокласника повинні бути підручники. Після них найважливішими будуть зошити. Учень повинен отримати зошити з кожного предмета - математики, рідної мови чи природничих наук. Можна отримати кілька 32-сторінкових зошитів або зошитів, яких у першому класі може вистачити на цілий рік.

Приналежності для письма також є важливим шкільним приладдям. Пенали для наймолодших школярів неодмінно повинні містити якісну ручку. Так діти будуть практикувати та вдосконалювати свої навички письма. Додатково першокласника слід укомплектувати різнокольоровими ручками, маркерами та олівцями. Вам також можуть знадобитися плакатні фарби.

Інші канцелярські аксесуари

Перші роки навчання в школі багато в чому базуються на розвитку творчості. Діти часто виготовляють різноманітні мистецькі проекти. Щоб ваша дитина нічого не пропустила, варто придбати блок з різнокольоровими сторінками, вирізами, різнокольоровим та промокальним папером. Вам також знадобляться хороші ножиці та клей.

Особливості гарного шкільного приладдя

Ви більш-менш вже знаєте, що має бути в рюкзаку та пеналі молодого студента. Однак варто ознайомитися з тими особливостями, якими повинні володіти вибрані вами товари. Найважливіша характеристика – безпека. Вибрані вами приладдя повинні мати сертифікати, які дозволяють їх використовувати. Схвалення щодо безпечного використання також важливі.

Оптові торговці вважають, що не токсичність не менш важлива для школяра. Шкільне приладдя має бути не токсичним і контакт з ним не повинен завдавати шкоди здоров’ю. Зазвичай ця особливість стосується пластиліну, фарб та клею. Купуючи вироби для художньої творчості, наприклад, пластилін або фарби, також варто звернути увагу на те:

  • чи вони без запаху,
  • чи легко змиваються з поверхні та шкіри дитини,
  • чи є вони багаторазовими,
  • чи дозволені вони до використання дітям старше 3 років.

Пам’ятайте, що якісне шкільне приладдя допоможе вашій дитині зробити перші кроки в шкільній лаві та полегшить її адаптацію до нового середовища.