Багато батьків знають, як важко сьогодні знайти грамотного педіатра. Фахівець в області лікування дітей повинен мати не лише високий рівень професіоналізму, але й особові якості.

Вміння бути спокійним, зберігати позитивний настрій, доброта і ніжність щодо малюків – це те, чого чекають стурбовані мами. Хороший педіатр дійсно на вагу золота – клініка Інго має в розпорядженні докторів, які приймають маленьких пацієнтів в добрій та приємній атмосфері.

Дбайливі батьки думають про благополуччя і здоров'я дитини, регулярно приводячи його на планове обстеження. Але бувають випадки, коли потрібна термінова допомога – не зволікайте, покажіть малюка педіатрові, якщо спостерігаються симптоми:

  • Травми, що призвели до кровотечі, сильних больових відчуттів;
  • Висока температура, особливо, коли її неможливо збити жарознижувальними засобами;
  • Болі в животі, нудота, діарея, часте сечовипускання;
  • Загальна слабкість без видимих причин, сонливість;
  • Охриплість, ускладнене дихання, кашель.

Лікар акуратно огляне дитину, збере анамнез – від вас вимагається детально відповісти на питання та мати при собі медкарту. При необхідності призначаються аналізи, які робляться швидко і безболісно.

У серйозних випадках педіатр направить вас до вузькопрофільного фахівця, на сайті https://mci.ua/ ви знайдете широкий перелік напрямів, по яких працює медичний центр.

Чому батьки довіряють педіатрам з Інго?

Ми розуміємо відповідальність, яка покладена на нас. Тому остаточні рішення по лікуванню дітей приймаються консиліумом, а не одним лікарем. Це внутрішня політика клініки, а не метод притягнути якомога більше клієнтів.

1. Оптимальна кількість ліків і аналізів, що відповідають реальному стану пацієнта. Лікування проходить за європейським стандартом, ми не обтяжуємо батьків зайвими витратами.

2. Діагностика здійснюється на сучасному високотехнологічному устаткуванні, маємо власну лабораторію. Результати аналізів в обов'язковому порядку контролюються лікарем-біологом, цитологом.

3. Не переживайте, що у святкові дні обслуговування буде гірше. Педіатричне відділення працює без вихідних, кожен день тижня. Ви у будь-який час можете звернутися за консультацією та роз'ясненнями з приводу прийому ліків та іншими питаннями, що виникають в процесі лікування або діагностики.

4. Лікарі-педіатри мають величезний досвід, у багатьох за плечима понад 10 років роботи з дітками. Завдяки регулярному підвищенню кваліфікації та зацікавленості в передових методах лікування, процес проходить найменш травматично стосовно дитини.

Малюки відчувають добре відношення і перестають боятися лікарів. Мета кожного фахівця – добитися розуміння у дитини, що його тут не скривдять, а хочуть допомогти та підтримати. Вам не треба шукати по місту профільних лікарів – МЦ ІНГО потурбувався, щоб ви позбулися від зайвого клопоту. Малюк отримає медичну допомогу у дитячих фахівців:

  • гастроентеролога,
  • стоматолога,
  • ЛОРа,
  • кардіолога,
  • ортопеда-травматолога,
  • офтальмолога.