Садові гірлянди одні називають рядок вогнів, інші - рядок лампочок. Садова гірлянда - це просто кабель, на який вкручуються лампочки. Це свого роду альтернатива садовим лампам - коли у вас немає місця для них, або просто вони не відповідають вашій концепції.

Садова гірлянда

Підвішені на відкритому повітрі гірлянди, пропоновані на сайті https://ledworld.ua/ua/girljandy-ulichnye/girljandy-ulichnye-belt_light дарують приємне світло і створюють затишну, трохи загадкову атмосферу. Якісні садові гірлянди прослужать не менше 3-4 років. Вони мають товстий міцний кабель, та стійкі патрони до змін погодних умов. Тому вони витримують високі температури, холодні зими і впораються з дощем. Зовнішня гірлянда в першу чергу виконує дві функції - це і освітлення, і прикраса.

Садова гірлянда – куди її повісити?

Варіантів багато - на деревах, на терасі, на балконі чи просто в саду, адже гірлянда для зовнішнього освітлення – це гнучкий кабель, який можна прикріпити практично будь-де. Але не вішайте гірлянду над гарячою ванною або вогнищем. Гаряча пара і повітря від вогню можуть остаточно пошкодити гірлянду та лампочки. Насправді, ви можете повісити її де завгодно.

Куди не можна вішати світову гірлянду:

  • дуже вітряні місця,
  • безпосередньо над і дуже близько від вогню,
  • безпосередньо над ванною.

LED-сад-гірлянди

Садова гірлянда - як видно з назви - призначена для саду. Тому їй доводиться впоратися зі спекою, дощем і навіть снігом та морозом. Щоб витримати всі ці погодні умови, вона повинна мати товстий кабель. Тонкий кабель може швидко пошкодитися. Світлові гірлянди повинні бути водонепроникними. Інформацію про ступінь водонепроникності шукайте на упаковці (якщо ви купуєте в магазині) або в описі товару на сайті. Чим вище число, тим краще.

Щоб гірлянда залишалася водонепроникною, у кожен тримач необхідно встановити лампочку. Тоді вода не має доступу всередину. Висока ціна не завжди свідчить про якість. Тепер ви знаєте, як порівнювати продукти, щоб вибрати найкращий.

Садова світлодіодна гірлянда – який відстань між лампочками вибрати?

Ще один важливий момент у виборі вуличної гірлянди - це відстань між лампочками, точніше, патронами (патрон - це саме те місце, куди ви вкручуєте лампочку). Принцип досить простий - чим менше відстань, тим більше лампочок. Чим більше лампочок, тим більше світла дасть гірлянда і буде світліше. Вибираючи лампи з диммуванням, вам не доведеться турбуватися про яскравість.