Ти думав, що обрати сюрприз для дівчини просто? Ну звичайно, на кожному кроці говорять про готові бокси з косметикою, засоби для відновлення волосся та різні плойки. Насправді ж це питання дещо глибше і вимагає від тебе достатньо концентрації.

Але не потрібно зайвої паніки. Те, що ми сказали вище, не для того, аби змусити тебе нервувати. Ми знайшли розв'язання твоєї проблеми, можеш видихнути. Для цього зробили список з 9 ідей з короткими описами, аби ти зрозумів, що краще підходить твоїй подрузі чи обраниці. Тож читай уважно та не помилися з вибором.

1. Підставка для ноутбука

Піклуєшся про здоров’я дівчини, яка багато часу проводить за комп’ютером? З підставкою для ноутбука набагато приємніше працювати: гаджет не перегрівається, а регулювання режимів положення допомагає поставити ноутбук так, аби це було максимально зручно для того, хто за ним працює.

Сьогодні є можливість обирати серед складних та стаціонарних, маленьких та великих, з регульованим рівнем нахилу та додатковою поличкою для мишки.

2. Набір для малювання тілом

Художнє приладдя дозволить відчути себе в ролі митця-абстракціоніста і створити картину за допомогою частин тіла замість кісточок. Оригінальність ідеї в тому, що окрім потенційного витвору мистецтва власник отримає ще й гарний настрій та веселі спогади.

3. Майстер-клас з гончарства

Робота з м’якою глиною допомагає зняти стрес, відірватися від поганих думок та проблем, і, зрештою, освоїти новий вид мистецтва. В процесі створення у дівчини вийде ваза, чашка, тарілка, які не один рік будуть нагадувати їй про новий досвід.

Знайти майстер-клас та різні його варіанти ти можеш за посиланням https://www.bodo.ua/podarki/devushke/.

4. Скретч-карта світу

Ідеальний подарунок для тої, хто проводить життя в подорожах, знайшли! Скретч-карта увійде у будь-який інтер’єр, допоможе закарбувати в пам’яті всі попередні пригоди в різних країнах та змотивує на нові відкриття. Крім того, в майбутньому ідею можна оригінально доповнити: кнопками прикріпити фотокартки з подорожей, листівки, а також імена людей, з якими познайомилася.

5. Зволожувач повітря

Він зробить життя дівчини у будь-якому випадку кращим: підтримає оптимальну вологу повітря в кімнаті, наповнить її приємним ароматом, стане гарним декором.

6. Столик для сніданку в ліжко

Не хвилюйся, все буде на тарілці й нічого не проллється з чашки. Високі ніжки допомагають стояти на нерівній поверхні типу ліжка. Більшість сучасних моделей є складними, що дозволяє займати багато місця при зберіганні.

7. Електросамокат

Він працює від вбудованого акумулятора, час роботи якого залежить від швидкості роботи самокату. Є класичні двоколісні варіанти, а є більш “круті” з сидіннями, фарами та сигналами повороту.

8. Похід в SPA-салон

Кожна жінка мріє розслабитися та опинитися в руках масажиста. Зроби їй такий подарунок, який сповна дозволить їй насолодитися відпочинком та радіти життю.

9. Проєктор

Гаджет не займе багато місця у квартирі, але стане основним “спонсором” затишних вечорів у сімейному колі. З ним можна подивитися фільм на великому екрані не виходивши з дому.

От ми вас і переконали, що парфуми та косметика — не єдині варіанти презенту дівчині. Як вам наша добірка? Обрали для себе фаворита?