Сучасний холодильник, точніше продукти на його полицях, складно уявити без напівфабрикатів замороженого типу. В активному і справді шаленому ритмі нашого життя далеко не кожна жінка встигає приділяти достатньо часу домашнім клопотам, зокрема – приготуванню їжі. Саме ця причина підштовхнула виробників продуктів харчування до ідеї про виготовлення продукції глибокого заморожування, тобто заморожених напівфабрикатів.

Вигідно придбати якісні напівфабрикати ви можете вже зараз на сайті Єрмоліно!

І справді, нині попит на продукти швидкого приготування багато в чому визначається обсягами вільного часу, який господині можуть присвятити приготуванню їжі. Одна з найпопулярніших категорій продуктів швидкого приготування – заморожені напівфабрикати.

Напівфабрикати та їх переваги

Напівфабрикати – продукти, які попередньо пройшли спеціальну обробку та вже не вимагають багато часу на безпосереднє приготування. Зрозуміло, будь-яка господиня знає, що всі напівфабрикати діляться на кілька видів продуктів, серед яких:

  • М'ясо.
  • Риба.
  • Птахи.
  • Овочі.
  • Фрукти.
  • Морепродукти

Якщо ви зацікавлені у покупці якісних заморожених напівфабрикатів, зверніться до компанії «Єрмоліно». На офіційному сайті можна дізнатися максимум інформації про продукцію, що випускається даною компанією, зокрема – про заморожені напівфабрикати, їх різновиди і характерні особливості.

Які переваги продуктів такого типу?

Насамперед, варто відзначити, що головним плюсом їх використання є суттєва економія часу, що витрачається на приготування напівфабрикатів. Заморожені сирники або пельмені – це напівфабрикати, які практично готові до вживання (єдине, що потрібно – мінімальне теплове оброблення). Ще одна перевага заморожених напівфабрикатів полягає в тому, що в них відсутні шкідливі генетично модифіковані та смакові добавки, а також консерванти. У заморожених напівфабрикатах чудово зберігаються всі вітаміни та інші корисні речовини, які спочатку містяться у сирих продуктах. Важливо й те, що навіть після розморожування — приготування такої замороженої їжі, повною мірою зберігається її користь.

Сучасні заморожені напівфабрикати вже давно завоювали довіру маси господинь, тому що їхнє приготування займає всього кілька хвилин, ну а результат радує всіх домочадців! Виробництво напівфабрикатів супроводжується контролем якості як вихідної сировини, так і вже готової продукції. Процедура контролю виробництва напівфабрикатів - це запорука їх свіжості, користі та збереження вітамінів.