За численні роки водійського стажу на Вашому рахунку не було зафіксовано жодного порушення ПДР? Ви сміливо можете заявити про бездоганну водійську репутацію? А як щодо обов’язкового страхового полісу ОСЦПВ? Якщо Ви ще не придбали чи не оновили протерміновану страховку, бо вважаєте оформлення цього документу марним витрачанням часу, поспішаємо Вам повідомити: за відсутність або використання автоцивілки, термін якої вичерпано, передбачений штраф в розмірі 850 грн. Погодьтеся, небажані фінансові витрати. Проте випадкове пошкодження чужого транспортного засобу підчас маневрування на дорозі може коштувати Вам суми в десяток раз більшої.

Автоцивілка, оформлена завчасно, дає Вам не тільки фінансові гарантії, але й впевненість в тому, що Ваші інтереси як учасника дорожньо-транспортного руху будуть під надійним захистом страхової компанії.

Штрафи та страхові ліміти: ОСЦПВ у цифрах

Окрім паспорта та водійського посвідчення до обов’язкових документів, що повинні бути в наявності у водія, відноситься також поліс автоцивілки. Зупинивши Вас на дорозі, інспектор патрульної поліції має повне право виписати штраф за:

  • неможливість пред’явити електронний чи паперовий екземпляр полісу – 450 грн;

  • ОСЦПВ, термін дії якого вичерпався – 850 грн;

  • відсутність ОСЦПВ – 850 грн.

Автоцивілка Україна може бути оформлена онлайн, з ПК, ноутбуку чи смартфону. Це значно економить час, а також мінімізує ризик отримати штраф, якщо Ви втратили паперовий поліс за необачністю.

Щодо лімітів виплат, то максимальна сума компенсації за пошкодження майна становить 130 тис грн, за нанесення шкоди здоров’ю та життю третіх осіб – 230 тис грн. Європротокол передбачає максимальне відшкодування збитку в розмірі 50 тис грн.

В яких випадках автоцивілка стане в нагоді та як її оформити онлайн?

Зверніть увагу, що згідно з умовами будь-якого договору ОСЦПВ розраховувати на матеріальну компенсацію з боку страховика можна лише в таких випадках:

  • транспортний засіб постраждалої сторони зазнав пошкоджень;

  • ДТП, спровоковане Вами, спричинило шкоду фізичному стану третіх осіб;

  • в результаті порушення ПДР були пошкоджені різноманітні дорожні конструкції.

Увага! Компенсації НЕ підлягає авто та здоров’я водія, що став винуватцем аварії.

Якщо Ви не знаєте, як оформити автоцивілку онлайн, завітайте на сайт Polis.ua, щоб дізнатися багато цікавої інформації про найпопулярніший різновид страхування. За допомогою зручного калькулятора можна розрахувати орієнтовну вартість полісу, вказавши тип транспортного засобу, об’єм двигуна, адресу реєстрації власника ТЗ та приналежність до пільгової категорії населення.

Система миттєво опрацьовує запит та відкриває доступ до найвигідніших пропозицій від лідерів страхового ринку України. Оберіть оптимальний пакет послуг, зареєструйтеся та оплатіть автоцивілку картою будь-якого банку або за допомогою однієї з електронних платіжних систем.