Рекламні традиційні щити, чи розміщені на автомобілях, що рухаються, стали частиною ландшафту міст, селищ та околиць доріг між ними.

Чи вигідний такий спосіб виходу до клієнта?

Років десять тому ні в кого не було жодних сумнівів – рекламних щитів було порівняно мало, тож на них було легко звернути увагу. Сьогодні майже на кожному кроці їх можна зустріти набагато більше. Така форма реклами все ще може бути надзвичайно ефективною, але підхід до неї потрібно змінити. Раніше не доводилося докладати особливих зусиль, щоб великий яскравий напис на видному місці був помічений. Наразі потрібно подумати про декілька ключових питань, щоб витрати, вкладені в широкоформатний друк Київ, можна було окупити багаторазово. Насправді широкоформатна реклама взагалі вигідна, навіть без використання незвичайних рішень.

Престиж - як і де розмістити рекламу?

Перш за все, щоб виділитися з-поміж багатьох інших, ваш біл-борд повинен містити яскравий слоган, закритий у зрозумілій, прозорій та привабливій формі. Тож на творчому колективі, економити нема чого. Хороший графічний дизайнер знає правила розміщення окремих елементів, правильного підбору кольорів та шрифтів, а також компонування всього так, щоб рекламний щит було не тільки видно здалеку, а й не загубився в повені інших реклам. Така людина може значно підвищити вартість інвестицій у всю маркетингову кампанію, але варто подумати, чи не потопить будь-яка графіка, яка робить ваше повідомлення практично нечитабельним, витрати на друк та оренду рекламної площі.

Ціна останнього часто залежить від місця розташування рекламного щита. Тут теж буде корисно добре подумати, чи краще розмістити, наприклад, одну штуку в центрі міста чи кілька на його околицях. Останнє рішення буде корисним, наприклад, коли вашими одержувачами є представники середнього класу, які щодня їздять з передмістя на роботу.