Як підтверджують дослідження, якість води, яку поставляє міська система водопостачання, невиправдано низька. Багато хто стурбований невідповідністю допустимих показників забруднення питної води реальним.

Деякі люди постійно відвідують природні, нічим не забруднені джерела води, інші черпають запаси води зі свердловин, обладнаних неподалік дачних ділянок за межею міста.

Подібні методи постачання питної води мають на увазі суттєві енерговитрати. З цієї причини доставка води у великих містах стає звичним для міських жителів явищем.

Пройшовши за посиланням https://aquapro.ua/ ви зможете замовити оперативну доставку води додому!              

Якість бутильованої води

Бутильована вода витягується з артезіанських свердловин у безпечних з екологічного погляду регіонах. Вона не піддається впливу мікрофлори трубопроводів, внаслідок тривалої експлуатації не здатних забезпечити чисту та придатну для пиття воду.

Вода, витягнута з глибоких надр землі (від 200 м), відрізняється збалансованим вмістом мінералів та корисних елементів. При розливі артезіанської води застосовуються біологічно чисті ємності. Термін придатності води у закритих суліях становить від 12 до 24 місяців.

Доставка та її плюси

Послуга доставки питної води досить потрібна з кількох причин:

Економія часу: немає необхідності прямувати до точки реалізації товару, простоювати тривалий час в очікуванні розрахунку за покупку. Достатньо замовити за один раз потрібний об'єм води із резервом.

Зручний спосіб та час для оформлення доставки: за допомогою форми на сайті, за номером телефону. Доставка забезпечується без вихідних. Бутильовану воду можна отримати щодня. Привезення в обумовлені терміни: персонал з логістики працює над упорядкуванням збалансованого графіка доставок.

Об'єми доставки: не обмежені.

Підйом ваг необов'язковий: для того, щоб занести сулій, вагою 19,5 кг, не потрібні особисті зусилля. Цим займається персонал компанії, доставляючи пляшки прямо до дверей вказаної адреси квартири чи офісу.

Вартість. Бутель аналогічної води в магазині матиме меншу вартість порівняно з замовленою на будинок. А зі збільшенням замовлень ціна знижуватиметься.

Щоб полегшити використання об'ємних сулій, потрібно використовувати кулер. У постачальника води можна замовити кулери різних конфігурацій для придбання або оренди. Час обслуговування, ремонту, гігієнічної обробки кулерів можна обумовити заздалегідь.