Про власний будинок мріє багато людей, які мріють звити сімейне гніздо далеко від галасливих сусідів та інших недоліків проживання у квартирі. Але як зробити краще - купити готовий чи побудувати новий? Насправді, краще зробити будинок «під себе», тобто із врахуванням всіх побажань та навіть примх. Побудувати будинок не так просто, як здається. Потрібно спочатку створити проект, скласти кошториси, найняти бригаду та ще багато копітких етапів. А що таке проект будинку? Це не просто креслення, згідно з яким буде реалізовано будівництво. Це комплекс документації, що є основою для "правильного" будинку. Власними силами зробити проект практично неможливо, для цього мало знати основи креслярської справи. Що ж являє собою проект? Перш за все, це візуалізація ідеї будинку, але не просто через малюнок, а з усіма розрахунками та поясненнями, поверховим планом, розташуванням кімнат, попереднім кошторисом на купівлю матеріалів та витрат на оплату праці. Кінцевий результат проектування - готовий робочий документ, який затверджується у державних органах та передається будівельній організації. Компанія «Dom4M» тримає руку на пульсі новітніх будівельних розробок та складає плани будинків, згідно з індивідуальними замовленнями клієнтів.

Які проекти пропонує компанія «Dom4M»

- Індивідуальні проекти складаються виключно під замовлення, згідно з побажаннями замовника. Перш за все перед початком роботи над індивідуальним проектом, враховуються різноманітні показники конкретної земельної ділянки.

- Типові – це вже готові пакети документації, за якими можна у будь-який момент починати будівництво. Такий дім, звісно, не буде унікальним, але за таким проектом вже будували і він вже перевірений. Ціна таких послуг – набагато нижче, ніж індивідуальних, але користується неабияким попитом серед забудовників та приватних замовників.

З чого складається проект

Стандартний набір проекту дому включає три основні розділи:

- Архітектурний – поверховий план з розрізами по осях.

- Конструкторський – розрахунки навантажень на балки та стіни, перекриття, вузли кріплення балок та специфікація.

- Інженерний – креслення та докладні схеми інженерних мереж – водопроводу, каналізації, вентиляції, опалення та електромережі.

Хто такий проектант?

Безумовно, людина, що складає проект під замовлення – не тільки освічена та відповідальна, крім того цей спеціаліст повинен бути творчим, креативним та досвідченим. Саме такі провідні конструктори та інженери працюють а компанії «Dom4M». Насолодитися готовими проектами, уявити свій майбутній будинок, спираючись на готові ідеї, можна ось тут, на сайті ua.dom4m.com.ua

Проект дому – основа щасливого майбутнього.