Незважаючи на досить високу ціну гаджетів виробництва Apple, вони не застраховані від поломок, тому оригінальні запчастини до iPhone ремонтним службам доводиться закуповувати гуртом. У роздріб деталі для таких стільникових телефонів вважають за краще купувати самі користувачі, хоча, звичайно, гурт коштує дешевше. Крім того, закупівлі гуртом запчастин для iPhone вигідні ще й тим, що в запасі спеціалісти з ремонту завжди мають необхідні деталі. Це дає можливість швидко полагодити телефон, отримавши схвальні відгуки клієнтів.
Важливо також, щоб запчастини для iPhone, придбані гуртом чи роздріб, швидко поставлялися в будь-який населений пункт. Таку оперативність доставки забезпечує інтернет-магазин
GSM-комплект, де ви зможете купити будь-які запчастини для iPhone 12 Pro, та отримати консультацію з будь-якого питання.

Найпоширеніші види поломок iPhone

Щоб зрозуміти, які запчастини для iPhone потрібно купувати, потрібно проаналізувати статистичні дані про види поломок цих пристроїв. Виходячи з відомостей, отриманих від сервісних служб, найчастіше вимагають заміни наступні деталі:

- екран - часті поломки та пошкодження сенсорного дисплея обумовлені тим, що він займає практично всю передню поверхню пристрою. Такі запчастини краще купувати гуртом для різних моделей iPhone;

- батареї - будь-який акумулятор з часом зношується та потребує заміни. Крім того, до пошкодження батареї може призвести некоректна експлуатація, механічні пошкодження, різкі перепади зовнішніх температур тощо. Тому ці запчастини для iPhone ремонтним службам також рекомендують закуповувати гуртом;

- кнопки стільникових телефонів від Apple часто ламаються від надто інтенсивних натискань або інших механічних впливів;

- корпус - головна функція задньої кришки – захист «нутрощів» телефону від зовнішнього негативного впливу, тому саме ця деталь найчастіше стає непридатною.

Крім перерахованих вище, компанія GSM-комплект пропонує багато інших запчастин для телефонів iPhone всіх поколінь. У асортименті ви знайдете необхідні шлейфи, SIM-холдери, гвинти та інше. Також ви зможете придбати дисплей на iPhone.

Чому варто вибрати GSM-комплект:

- співвідношення ціна/якість;

- широкий асортимент;

- більшість запчастин завжди в наявності та готові до продажу;

- оперативна доставка;

- регулярно оновлюваний асортимент новинками, що вийшли;

- зручна навігація сайту;

- простота оформлення замовлення;

- миттєвий зворотний зв'язок;

- робота без посередників;

- висока компетентність спеціалістів GSM-комплект.

Вся продукція магазину GSM-комплект найвищої якості. На сайті можна придбати запчастини для iPhone в оригінальному та аналоговому виконанні.