На новорічні свята часто чекають не лише діти, але й дорослі. Гарно вбрана ялинка з яскравими іграшками, святковий стіл з безліччю смаколиків, подарунки для рідних і близьких. Це все робить настрій піднесеним, а серце змушує завмирати у передчутті дива. День народження, весілля, родини та інші важливі для Ваших рідних і друзів дати - теж привід зробити гарний подарунок.

Хочете порадувати своїх рідних новим ноутбуком, IPhone, а можливо, незабутньою подорожжю до теплої Домінікани чи Єгипту? Приємні подарунки закарбовуються в пам'яті надовго, а життя таке коротке, щоб відкладати його на “потім”. Тому не зволікайте, беріть омріяне турне чи презент. А гроші на них швидко Ви можете отримати, якщо оформити кредит під залог авто. Залишається лише визначитися, де можна його взяти на вигідних умовах.

кредит під залог авто

Куди звернутися по допомогу?

Розглядаючи варіанти, де б взяти кредит під залог авто в Києві чи Україні на власні потреби, Ви побачите, що позику можуть надати:

  • Банківські установи;
  • Небанківські фінансові установи, що кредитують під заставу майна.

Чим відрізняються умови кредитування в тих та інших?

  1. Беручи позику в банку, Ви повинні надати офіційні документи, які підтверджують Вашу платоспроможність. Водночас, небанківські компанії , що надають кредит під заставу авто, можуть їх не вимагати. Наприклад, в “Status Finance” не потрібно надавати довідку про доходи.
  2. У банку можна отримати позику на кращих умовах, лише якщо Ви маєте гарну кредитну історію. За наявності просрочок з виплат у минулому, Вам можуть відмовити в кредитуванні. При цьому небанківські організації, як правило, не звертають увагу на кредитну історію клієнта.
  3. Банки опрацьовують заявки від позичальників протягом кількох тижнів, а іноді навіть протягом місяця. Перераховуються кошти у разі погодження на розрахунковий рахунок. У компаніях, що кредитують під заставу майна, період видачі позики зменшується до кількох днів, а то й годин. Так, наприклад, у “Status Finance” Ви отримаєте відповідь щодо свого звернення протягом 7 хв, а безпосередньо готівку надають одразу після підписання договору застави у нотаріуса, у день звернення.
  4. Банківські установи включають додаткові комісійні збори за обслуговування, страхові суми тощо. За рахунок цього реальна відсоткова ставка за кредитом збільшується на кілька відсотків. Обираючи небанківського кредитора, Ви маєте змогу оформити кредит у компанії без додаткових платежів та комісій.

отримати кредит під залог авто

Де знайти вигідні умови кредитування

Умови кредитування в різних небанківських організаціях можуть відрізнятися. Порівнюючи їх, зверніть увагу на:

  • Доступну суму кредиту;
  • Відсоткову ставку;
  • Період, на який можна отримати позику;
  • Наявність додаткових платежів.

Так, в компанії “Status Finance” можна отримати кредит під залог авто у сумі від 20 тис. грн до 2 млн грн (до 80 % оціночної вартості транспортного засобу) терміном від 2 до 60 місяців під 3,5 % на місяць. Звертайтеся за додатковою інформацією до менеджера за номером +38-067-182-1111.

Ви та Ваші рідні варті найкращого.