Тривала самоізоляція виявила всі недоліки домашніх інтер'єрів. Після карантину багато людей серйозно задумалися про ремонт - тільки так можна видалити всі дефекти обстановки. Бажано, щоб у ньому брав участь професійний дизайнер. Можна навести багато аргументів на користь найму спеціаліста. Це не тільки висока якість ремонту – дизайнер не дозволить йому перейти у хронічну стадію. Фахівці також приділяють увагу практичній стороні. Завдяки їхньому втручанню інтер'єр вийдуть не лише красивим, а й функціональним, комфортним.

Де знайти спеціаліста?

Перейдіть за посиланням https://www.interiordesign.lviv.ua, якщо потрібно дизайнер інтер'єру у Львові. Компанія працює як із житловими, так і комерційними об'єктами. Ремонт пропонується у форматі "під ключ" - командою буде виконано весь спектр заходів від проектування до здійснення ідеї. Це найоптимальніший формат для клієнтів. Можна заощадити час на пошуку спеціалістів для кожного окремого завдання.

Клієнти компанії можуть вибрати будь-який стиль – класичний, вінтажний, сучасний, етнічний. Кожному замовнику спеціалісти пропонують індивідуальний підхід.

Оцінити професіоналізм команди допоможе віртуальне портфоліо на сайті. Воно ж може надихнути на цікаві ідеї при виборі нового стилю для кожної кімнати.

Посткарантинні тренди дизайну

Яких проблем прагнуть позбутися власники квартир? Насамперед - відкритих просторів. Самоізоляція змусила цінувати приватність. Тепер власники апартаментів хочуть зробити затишні куточки на кшталт домашніх кабінетів, особистих майстерень. Це дозволяє плідно працювати вдома.

Після карантина спостерігається інтерес до природних матеріалів з вираженою текстурою. Деревина, текстиль, камінь – все це можна задіяти у різних стилях оформлення.

Слід зазначити, що оздоблювальні матеріали впливають на палітру кімнати. Вона стає природною - переважають пісочні, сірі, сизі, трав'янисті та коричневі відтінки. Такий набір кольорів активно розбавляється білим або молочним. Все це забезпечує кімнатам затишок та свіжість.

Неймовірно популярним стає живий декор. Йдеться про кімнатні рослини – ними активно прикрашають підвіконня, полиці, стелажі.

Потрібно згадати про популярні стилі дизайну після самоізоляції. На перший план виходять еко-френдлі, хюгге, лагом, вабі-сабі. З нових напрямків варто виділити ресайкл, джапанді.