Деякі речі оточують людину протягом усього життя, і серед них – меблі. Важко уявити собі комфортний сучасний побут без диванів, крісел, стільців, столів і шаф.

Існують меблі, які довго зберігають свої первинні зовнішні характеристики: полиці, шафи та ін.., але предмети обстановки, в конструкції яких є поролон і оббивна тканина, більш сприйнятливі до різних впливів.

Якщо вам потрібна швидка та якісна перетяжка меблів, спеціалісти компанії «Rem-mebel» http://rem-mebel.kiev.ua/перетяжка-мяких-меблів-київ/ із задоволенням допоможуть вам у цій непростій справі. Ви можете розраховувати на безоплатні консультації, допомогу з вибором матеріалу та низькі ціни.

Перетяжка меблів: у чому переваги?

Гарний вибір для ваших старих меблів, які необхідно «оновити», це перетяжка. Річ у тому, що наповнювач починає з часом кришитися, а тканина – стирається. Дивани, крісла та стільці не лише втрачають привабливий зовнішній вигляд, але й стають незручними.

Ще один варіант – придбати нові меблі, проте він досить затратний. Набагато вигідніше замовити перетяжку, отримавши оновлений дизайн та підвищений комфорт під час експлуатації.

  • Матеріали для перетяжки та робота майстра коштуватимуть набагато дешевше, ніж покупка нових предметів.
  • У вас не буде потреби витрачати час на вибір нових меблів.
  • Можна оновити дизайн приміщення, підібравши відповідну оббивку диванів, крісел та ін.
  • Гарний майстер виконає роботу на такому рівні, що меблі можуть прослужити ще довгі роки.
  • При необхідності «процедуру» перетяжки можна здійснити вдома, а дехто виконує її самостійно.

Можна говорити про те, що у процесі перетяжки меблів практично немає недоліків, проте є нюанси, на які варто звернути увагу. Якщо меблі зламані, то перетяжка не стане виходом: доведеться їх лагодити або купувати нові. Також необхідно мати на увазі, що професіоналізм оббивача також має значення.

Коли потрібна перетяжка меблів?

Є кілька важливих моментів, які говорять про те, що незабаром вам може знадобитися перетяжка меблів.

  • Оббивка сильно зносилася: з'явилися дірки, затяжки, потертості.
  • Наповнювач продавився, і тепер експлуатувати меблі незручно.
  • У пазах, наповнювачі, тканині накопичився пил і бруд, який неможливо усунути за допомогою спеціальних засобів та пилососу.
  • Зносилися підлокітники, з'явилися тріщини, вийшли з ладу механізми.
  • Є бажання оновити інтер'єр, або зовнішній вигляд оббивки вже сильно «застарів», і не відповідає сучасним модним віянням.
  • Не влаштовує форма меблів (її можна скоригувати під час перетяжки).

Повний спектр послуг з перетяжки меблів надають спеціалісти компанії «Rem-mebel». Знавці своєї справи використовують делікатний підхід, який дозволяє довірити їм перетяжку звичайних та антикварних меблів. Складність замовлення може бути будь-якою: компанія «Rem-mebel» знається у своїй справі вже понад 18 років!

Швидко, якісно та за невелику ціну ви отримуєте оновленні меблі, які зможуть служити «вірою та правдою» десятиліття.