Купити штучну ялинку у Львові необхідно заздалегідь, не чекаючи кінця грудня. І не треба думати, що ще занадто рано починати підготовку до цього прекрасного свята. Насправді, чим раніше ви почнете це робити, тим більше вас порадує результат. Важливо не тільки вибрати красиву ялинку, а й детально продумати її оформлення.

Як нарядити новорічну красуню

Ви обрали ялинку і це вже половина справи, все що залишилося - народити її. Як не дивно, але на цьому етапі можуть виникнути труднощі. Здавалося б, що може бути простіше, ніж повісити на ялинку іграшки і підсвічену гірлянду. Але все не так просто, адже зараз багатьом важливо не просто хоч якось народити ялинку, а створити декор в певному стилі. Більш того, він повинен відповідати дизайну кімнати.

Найпопулярніші стилі для оформлення ялинки

Стилістики для оформлення новорічної ялинки дуже багато і перераховувати всі немає ніякого сенсу. Поговорити коштувати тільки про найпопулярніші.

Американський стиль

Поєднує в собі два кольори червоний і золотий. Обидва відтінку дуже активні, але при цьому відмінно поєднуються один з одним. Прикрасьте свою ялинку кулями червоного кольору і стилізованими золотими свічками і ідеальне новорічне дерево готове.

Класика

Американський стиль з'явився не на порожньому місці. Натхненням послужила класична європейська ялинка. Тільки в оригінальному варіанті використовувалися прикраси червоного, золотого і зеленого кольорів. В іншому ж вони максимально схожі, використовуйте прості іграшки на зразок куль, свічок, сніговиків і сніжинок. Прикрасьте ялинку фігурної гірляндою і ваше новорічне дерево в космічним стилі готове.

Однотонні ялинки

Відразу варто сказати, що однотонна ялинка може бути виконана в двох варіаціях. У першому випадку ялинку прикрашають різні іграшки та гірлянди фантазійної форми в одному відтінку. Повна свобода у виборі форм і строго дотримання колірного рішення. А в другому варіанті використовуються абсолютно однакові прикраси і відтінки.

Біла ялинка

В цьому випадку білими повинні бути іграшки, а не саме дерево. Це ще одна варіація однотонної ялинки, але вона гідна окремої згадки, бо білий колір завжди і у всьому стоїть осібно. Дизайн новорічних ялинок не став винятком. Вибирайте іграшки та мішуру одного відтінку білого і тоді ви зможете домогтися просто приголомшливого результату, ялинка буде виглядати неймовірно урочисто.

Гламур

Зараз гламур не в пошані, але іноді згадувати про цю стилістиці все ж варто і Новий рік - чи не найкращий привід. Це, напевно, найяскравіше свято в році і ялинка повинна відповідати. Вибирайте іграшки в рожевих відтінках, прикрашені стразами, обов'язково використовуйте блискучу мішуру і дощик, а яскрава гірлянда стане гідним завершальні акцентом.

Ретро стиль

Саме така ялинка, вбрана різномасті іграшками і кольоровий мішурою, для багатьох людей є ідеальним новорічним символом. Дивлячись на неї, ми ніби повертаємося в дитинство. Використовувати може будь-які іграшки, але буде дуже здорово, якщо ви зможете прикрасити ялинку старими скляними іграшками, обов'язково повісьте цукерки.

Ялинка, прикрашена стрічками

Стрічки - відмінна альтернатива звичній мішури. Вони виглядають дуже оригінально, використовуючи стрічки різних відтінків, можна повністю змінити дизайн ялинки.