Парова швабра швидко видаляє бруд, жир і бактерії з поверхонь підлоги. Вона очищає і дезінфікує ділянки без використання хімікатів, що робить такий прилад відмінним вибором для батьків, власників домашніх тварин і людей, які страждають алергією. 


Переваг у парових швабр дуже багато: 

  1. Високоякісне очищення. Парова швабра неймовірно ефективна, коли справа доходить до видалення сміття і бруду з підлоги. Пар проникає в мікроскопічні дефекти поверхні і діє як розчинник для застарілих плям, які складно відмити звичайною водою. Також величезним бонусом можно вважати тепло, що відходить від пари, яке руйнує бруд і дезинфікує поверхні.

  2. Просте та швидке прибирання. Парова швабра дуже проста в установці і використанні. Просто налийте води у невеликий резервуар, увімкніть її, і через кілька секунд все готово! Все, що потрібно - це декілька проходів по підлозі, щоб переконатися, що поверхня бездоганно чиста. Це є величезним поліпшенням у порівнянні зі звичайною шваброю. Немає необхідності возитися з відрами, замінюючи брудну воду. У парових швабрах використовуються тільки насадка з мікрофібри, яку легко чистити і можно використовувати знову. 

  3. Більше ніяких мокрих підлог і слідів! Компактний прилад не вимагає багато води, змішаної зі шкідливими хімікатами, для миття підлоги. Використовування невеликої кількості води дозволяє видаляти плями швидше, і менше часу витрачати на висихання підлоги. Коли ви переміщується по кімнаті, пар швидко випаровується, тому підлоги майже миттєво висихають. Як бонус, чим менше слизьких поверхонь у вашому будинку, тим менше ймовірність отримати травму.

  4. Нетоксичні прилади. Для роботи пристрою не потрібні хімічні речовини. Оскільки для видалення бактерій використовується тепло. Це дуже вагомий аргумент для людей з маленькими дітьми і домашніми тваринами. Ваш будинок стане набагато безпечніше та чистішим. Також можно похвалити себе за вибір на рахунок нашої єкології. Ви не тільки не використовуєте небезпечних хімічних речовин, а ще й використовуйте менше води. Парова швабра допоможе вам внести свій вклад в скорочення хімічного забруднення, яке ми викидаємо в каналізацію.

  5. Дуже добре підходить для людей з алергією. Парова швабра дозволяє відчути запах будинку без алергенів. Оскільки вам не потрібно мити підлогу миючими засобами, вам не доведеться турбуватися про те, що щось потрапить на вашу шкіру або в легені, з'явиться висип або знову виникне алергічна реакція. Крім того, пилових кліщів і постільних клопів можна дуже швидко усунути за допомогою багаторазового використання пароочисника. Всі без хімії!

  6. Очищення парою рентабельна. Вам не доведеться нічого витрачати на чистячі засоби, враховуючи, що очищувач покладається тільки на воду.

Простим там безпечним пристроєм можуть користуватися і діти. Конструкція надійна та проста одночасно. За допомогою швабри можно мити не лише підлогу, а ще й інші поверхні, наприкладки столи, стіни, ванну.