Чергова хвиля ковіду спадає, що разом з інтенсивними темпами вакцинації дозволило багатьом країнам відкрити кордони для українських мандрівників. Першочергово це стосується держав, де туризм є значущим джерелом наповнення бюджету. Розглянемо детальніше переваги різних країн, які на сервісі онлайн-бронювання https://bronix.ua/ua/ користуються підвищеним попитом.

9Ng98Gt2jjomlVl3hOeizgp6Wzah8OGRDC0DPn_4L8gseVBfGQ9PrQU5yYs0XX9m6GJdf9_-kAaM-DaIzZtRxVWldDqAsLAXZ_DlhX7z0V6iqiFVp7LkKYrp4VVxdgRdhBthP-qz

Топ-5 країн для відпочинку

  1. Туреччина — гарний варіант, якщо вас ваблять Чорне море, безліч історичних та культурних пам'яток, надзвичайна місцева кухня. Для туристів країна скасовує частину карантинних обмежень. Подорож вимагає негативного ПЛР-тесту, зробленого не більше ніж за 72 години до перетину кордону та заповнення спеціальної анкети на сайті МОЗ Туреччини.
  2. Єгипет — класичне рішення для прихильників пляжного відпочинку та бюджетних готелів за системою «все включено». Для посадки до літака бажано мати негативний результат ПЛР-тесту на ковід, але в аеропортах деяких великих міст можна здати аналіз «на місці» за 30 доларів.
  3. Чорногорія — поєднання невимовно гарних краєвидів з чистими пляжами та цікавими екскурсіями. Це одна з перших європейських країн, що відкрила кордони для туристів. Тут прийнятні ціни, є розваги для всієї родини. Для в'їзду не потрібно робити тест на коронавірус!
  4. Кіпр — сподобається тим, хто полюбляє відпочинок на березі Середземного моря. Тут відносно суворі вимоги для туристів: негативний ПЛР-тест, зроблений не пізніше 72 годин до вильоту, повторний аналіз в аеропорту прибуття (30 євро), самоізоляція до отримання результатів. Проте усе це не потрібно, якщо ви вакцинувалися та маєте документ, що це підтверджує.
  5. Грузія — ще один напрям, який полюбляють через надзвичайно смачну кухню, різноманітну культурно-розважальну програму та демократичні ціни. Оцінити легендарну гостинність місцевих зможуть туристи, які мають документ про завершення вакцинації (отримали 2 дози), або негативний ПЛР-тест. В останньому випадку впродовж 72 годин після перетину кордону доведеться здати додатковий аналіз на території Грузії. Незалежно від обраного варіанту, перед вильотом необхідно заповнити спеціальну онлайн-форму.

UyNeiNfxjhuJQV-B0kZNr6HnZlsgd5aj-xUwttQX-raQEFPAndFTWKqrhm2BI6MY_oKm6z2kKcbI10VxwxbAjwUxrZ0BLm3AvFD4OGsyhVVMfL_PQDbEW0R5wMLXokp3hjp-_9be

Зверніть увагу, що найбільші туроператори України часто пропонують компенсувати вартість ПЛР-тесту для мандрівника! У більшості випадків аналізи не обов'язкові для дітей до 6 років. Обираючи подорож на сервісі Bronix, ви одразу можете дізнатися умови перетину кордону певної країни та уточнити інші деталі безпосередньо у представлених на сайті туроператорів. Це робить підготовку до відпустки максимально простою та комфортною, особливо, зважаючи на непрості епідеміологічні обставини.

Часто, захоплюючись плануванням подорожі, українці забувають про вимоги рідної країни щодо туристів, які повертаються з-за кордону. Аби обійтися без штрафів, необхідно зробити ПЛР-тест та отримати негативний результат чи пройти самоізоляцію у супроводі мобільного додатку «Дій.Вдома».