Весілля - свято з великою кількістю атрибутів. До обов'язкових відносится букет нареченої. Сьогодні підібрати його можна онлайн. Відвідайте сайт flores-shop.com.ua, щоб знайти свій весільний букет - STUDIO Flores порадує наступними моментами:

  • різноманітний асортимент;
  • широкий діапазон цін;
  • акційні пропозиції.

Скористатися пропозиціями інтернет-магазину можуть жителі Києва та області. Дізнавайтеся на сайті про варіанти оплати і умови доставки.

Як вибрати букет для нареченої

Композицію вибирають з урахуванням наступних параметрів:

  • Кількість квітів. Прийнято використовувати від 5 до 11 бутонів.
  • Форма. Переважно використовуються класичні круглі композиції.
  • Колірна палітра. Білий букет - класика жанру. Однак нареченої часто відступають від стандартів, якщо того потребує формат.
  • Тип рослин. Найчастіше в композицію додають троянди, орхідеї, гортензії, півонії, тюльпани.

Впливають на вибір букета сезон року, формат свята. Враховуйте також тренди - вдасться вибрати не тільки гарний, але і стильний букет.

Тренди в світі весільних букетів

Наречені стали ґрунтовно підходити до вибору рослин. Перевага часто віддається місцевим квітам. Вони повинні бути сезонними. У букет потрапляють дельфініум, хризантеми, ромашки, вероніка, конвалії. Використовується багато зелені, яка ефектно відтіняє бутони.

У сезон врожаю креативні наречені просять додати в композицію злаки. Доречні “смачні” букети з фруктів та ягід.

Незвичайний тренд - сухоцвіти в композиції. Вони не тільки використовуються в якості доповнення до живих квітів, а й часом повністю формують букет. Перевага сухоцвітів - вони не в'януть. Такий букет зможе довго протриматися в первісному вигляді, нагадуючи про пам'ятний день.

Якщо говорити про оформленні, то в тренді мінімалізм. Обмежується не тільки кількість декору - не повинно бути намішано багато видів рослин. Достатньо всього 2-3 типів квітів. Бажано, щоб вони були в одній колірній гамі.

Актуальна палітра - акварельні відтінки. Йдеться про рожевий, блакитний, жовтий, ліловий. Також в моді відтінки, наближені до природних - жовтий, бежевий, коричневий, зелений. Їх можна змішувати з білим.

Приділіть увагу упаковці. Зазвичай це яскравий папір, плівка. Якщо потрібен стильний еко-букет, то обв'яжіть стебла мотузкою, тканинної стрічкою. Іноді застосовується мереживо.

Головна вимога - щоб квіти відповідали формату весілля і поєднувалися з нарядом нареченої.