Meest як і раніше продовжує підтримувати рідне місто. В компанії вважають, що розвиток кожного населеного пункту на 80% залежить від його жителів. Одним з найяскравіших прикладів взаємодії бізнесу та громади є місто Львів та його місцеві підприємці, митці IT-спеціалісти, тощо.

Meest‌

Варто зазначити, що компанія Meest, вже не перший рік активно підтримує таку позицію. Цьогоріч виділить 300 000 доларів для реалізації важливих соціальних проєктів. Кошти будуть направлені на розвиток місцевої культури, спорту та соціальних активностей.

Президент компанії Meest Ростислав Кісіль заявив про те, що Львівська громада потребує підтримки для реалізації соціально важливих проєктів, у сфері охорони здоров'я, праці, соціально-культурного розвитку та спорту. Компанія Meest намагається зробити так, щоб допомога, яку вона надає Львову, була використана з максимальною ефективністю. Президент компанії також заявив про те, що їхня співпраця з органами виконавчої влади міста Львова має стати фундаментом для визначення найважливіших потреб в розвитку громади.

meest

Варто зазначити, що це не перша соціальна ініціатива такого роду від компанії Meest. В 2020 році компанія вже виділяла близько 20 мільйонів гривень для закупівлі медичних препаратів та обладнання, для забезпечення українських лікарень. Зокрема, у місто Львів було доставлено перші експрес-тести, ліки. захисні костюми та кисневі концентратори. Також на початку 2021 в міську лікарню швидкої допомоги логістична компанія доставила робота да Вінчі для проведення складних хірургічних втручань. Покупка робота це теж ініціатива Meest, компанія оплатила його вартість.

Meest вже понад 30 років надає поштово-логістичні послуги по всьому світу, але також, вона не забуває про своє рідне місто і намагається допомогти йому з розвитком. Компанія Meest, не лише створює нові робочі місця і сплачує податки у міський бюджет, але й допомагає місту Львову своїми соціальними ініціативи. Це все дуже важливо, адже в умовах епідемії коронавірусу, з'явились значні обмеження у власник видатках, на певні цілі і програми. Про це зазначив міський голова міста Львова.

meest

Прес-служба компанії зазначає, що такі ініціативі, можуть стати гарним початком для іншого бізнесу, який буде спеціалізуватися в питаннях реалізації стратегії соціальної відповідальності, перед Львівською громадою.