Комп’ютерні ігри дають можливість опинитися в абсолютно новому світі: з продуманим до деталей сюжетом, захопливою атмосферою та цікавими випробуваннями. Проте сучасні ігри потребують сучасних пристроїв — потужної технічної бази, щоб відчути й насолодитися геймерськими поєдинками сповна. Команда інженерів компанії Lenovo створила для цього ігрові ноутбуки Legion зі спеціальною конфігурацією для геймінгу.

Потужність «заліза»

Пристрої Legion отримали процесори Intel Core (i5, i7, i9) або AMD Ryzen (5, 7) з кількістю ядер від 4 до 8 (залежно від конфігурації). Об’єм оперативної пам’яті становить 8–32 ГБ. Розробники оснастили геймерські лептопи одним накопичувачем SSD або двома: SSD і HDD. Ноутбуки з такою продуктивною «начинкою» готові до віртуальних двобоїв і робочих завдань різної складності.

Система вентиляції

Електронний пристрій може бути мегапотужним, проте без високоякісної терморегуляції твій персонаж у грі ризикує не дістатися фінішу. Під час тривалих запеклих баталій «залізо» дуже нагрівається, а його продуктивність зменшується. Щоб уникнути цього, інженери Lenovo обладнали ігрові ноутбуки інноваційною системою охолодження Legion Coldfront з об’ємними вентиляційними отворами для видування гарячого повітря.

Дискретна відеокарта

Графічна інформація має відображатися на екрані миттєво: без зависання, затримок і розривів. Моделі Legion, залежно від конфігурації, обладнані новітніми дискретними відеокартами NVIDIA GeForce серії RTX (2060, 2070 MAX-Q, 2080 MAX-Q) або GTX (1650, 1650 Ti, 1660 Ti) з об’ємом відеопам’яті 4–8 ГБ. Це означає, що ти можеш змагатися в іграх класу ААА на найвищих налаштуваннях графіки.

Екран і динаміки

Геймерські пристрої, зокрема модель Lenovo Legion 5i 15IMH05 Phantom Black, оснащені дисплеями Full HD з матрицею IPS. Картинка на них — чітка, яскрава та максимально реалістична з будь-якого ракурсу.

Об’ємне чисте звучання — заслуга двох динаміків Harman Kardon з технологією Dolby Atmos.

Зручна клавіатура

Клавіші — це «зброя» геймера. Тому ноутбуки для ігор отримали клавіатуру зі зручним ходом клавіш, які за мілісекунди реагують на кожен клік і захищені від хибних спрацьовувань. Яскраве підсвічування забезпечує комфортний геймінг навіть уночі.

Перемога близько, коли під рукою є надійний ігровий інструмент!