Італійський виробник займається розробкою та виготовленням систем контролю доступу з 1965 року. Сьогодні FAAC є одним з лідерів серед брендів, що випускають пристрої для автоматизації в’їзних конструкцій. Фірмові електроприводи характеризуються високою безпечністю, надійністю, функціональністю та стильним оформленням. Вони розраховані на захисні системи різного типу: розпашні, відкатні, гаражні – як побутові, так й промислові. Спеціалісти «БРАМА МАРКЕТ Львів» розповідають про основні характеристики приводів бренду FAAC та виділяють декілька кращих моделей. У кінці матеріалу представлений спосіб отримання гарантованої знижки на обране фірмове обладнання.

Розпашна автоматика виробництва FAAC: загальні особливості та кращі моделі

Основною відмінністю цього типу приводів є необхідність придбання двох пристроїв – на кожну з стулок. Зазвичай вони представлені у єдиному комплекті, й італійський завод пропонує автоматику для розпашних систем за ціною від 290€. FAAC випускає одразу декілька серій з різними експлуатаційними характеристиками. Серед популярних моделей з оптимальними якостями представлена серія 400 для регулярної та інтенсивної роботи й масивних важких стулок та лінійка 409 з високоміцним алюмінієвим корпусом для полотна до 4 м (побутове використання). Також для експлуатації у приватному секторі можна обрати моделі 412 для невеликих вуличних систем до 1,8 м або 411 – до 3,5 м. Розпашна автоматика за замовчуванням комплектується фотоелементами, а також пультом управління. Робочий температурний діапазон представлених рішень складає від -20 до + 55°С. За безперебійну та стабільну роботу систем управління відповідають технологічні плати.

Відкатна автоматика від бренду FAAC: технічні якості та актуальні рішення

Обладнання для зсувних стулок виробник пропонує за ціною від 320€. В залежності від моделі інтенсивність роботи може сягати 100%, а вага стулки – від 400 до 3500 кг. У приводах для легких та середніх за вагою автоматичних воріт застосовується черв'ячна передача з косозубим колесом та фірмове мастило «AVIO». А в системах для важких конструкцій використовується конічний редуктор, який занурюється у картер з гідравлічною рідиною. Обладнання функціонує майже безшумно та демонструє високу надійність та безпеку. Найкращими моделями вважаються FAAC 740 та 741. Перший пристрій розрахований на стулку до 600 кг. Серед важливих функції у стандарті представлені: електронний контроль зусилля для руху, блок керування та рідкокристалічний дисплей, можливість механічної аварійного розблокування та управління воротами вручну в разі відключення електроживлення, відсутність необхідності установки електричного замка завдяки нереверсивного редуктора. Другий пристрій розрахований на стулку до 900 кг та інтенсивність 40%. У комплекті представлені фотоелементи САФЕБЕАМ, приймач RP1 868 SLH та дистанційний пульт 2-х канальний XT2 868 SLH LR BLAC. Плата управління дозволяє програмувати кілька функцій. Всі настройки та параметри відображаються на зручному дисплеї.

Гаражні електроприводи від FAAC: характеристики та список оптимальних пристроїв

Системи автоматизації для паркувальних приміщень дозволяють максимально спростити можливість організації доступу до об'єкта. Наприклад, потужний та компактний привід для воріт FAAC D600KIT дозволяє контролювати секційні ворота висотою до 2,8 м та площею 9 м2. Пристрої: brama-market.lviv.ua/products/category/faac-avtomatika-dlya-garazhnih-vorit мають вбудовану систему виявлення перешкод та відповідають європейським директивам безпеки. А широкі можливості програмування дозволяють регулювати ступінь відкриття / закриття буквально до міліметрів.

Де замовити електропривод для воріт будь-якого типу з монтажем у Львові?

При виборі автоматики необхідно враховувати призначення пристрою, номінальну потужність, масу стулки, інтенсивність використання та швидкість відкривання, кліматичні умови. У лінійці продуктів FAAC представлені моделі для приватного сектора, муніципальних, промислових об'єктів. Спеціалісти «БРАМА МАРКЕТ Львів» пропонують допомогу у виборі оптимального електроприводу для будь-яких в’їзних систем. Отримати знижку на покупку можна в офісі на Городоцькій 286Б безпосередньо при оформленні. Ми також займаємося встановленням обладнання на в’їзні конструкції. Зверніться за консультацією до наших менеджерів: +380503562114, +380671121869.