Чи можете ви уявити собі літо без плаття? Звичайно, ні! Літні плаття - абсолютний must have проти спеки. З ними ви відразу ж будете почувати себе свіжо та охайно! Шукаєте плаття для пляжу, для прогулянок по місту, ідеальний варіант для свята, шикарне вечірнє плаття, яке не залишиться непоміченим під час елегантного заходу? В інтернет магазині Leomirra.com.ua представлено безліч привабливих моделей на літо.

Ласкаво просимо в барвистий світ літніх суконь!

Що може бути краще легкого літнього плаття, щоб протягом всього дня було комфортно і прохолодно? Насправді і строгі і модні моделі в яскравих відтінках дуже подобаються дівчатам та жінкам незалежно від віку, оскільки вони практичні і барвисті. Ідеальний вибір для літа! Легко описати якісне літнє плаття: легке і свіже, але в той же час чуттєве та елегантне. Складніше вирішити, яке з них вам підходить, і знайти де його купити. Довгі або короткі з бавовни, льону чи атласу - в інтернет магазині Leomirra ви знайдете широкий асортимент моделей на будь-який смак. При необхідності завжди зможете отримати професійну консультацію та допомогу у виборі розміру, фасону або кольору. Тут є все для любительок онлайн шопінгу.

Літні плаття: відкрийте для себе самі модні моделі нового сезону

Вам більше подобаються кольорові візерунки або однотонні і більш стримані кольори? Ви віддаєте перевагу літнім платтям з бретелями, варіантам з квітковим принтом і короткими рукавами або сукні-сорочці, що підкреслює ваш гарну засмагу? Вам зручніше в коротких моделях або ви мрієте прогулятися під руку з хлопцем по пляжу в довгому і легкому літньому платті? Оновіть свій гардероб на Leomirra, і ви отримаєте вибір одягу для будь-якого бюджету, якому позаздрять всі ваші подруги! Для всіх покупців діє безкоштовна доставка по території України.

Ось кілька порад які плаття краще підходять для різних типів фігури.

Для фігури у формі груші

Намагайтеся використовувати яскраві однотонні сукні фасону трапеція або з високою талією з шовковистих блискучих тканин. Виділення бюста компенсує широкі стегна та звертає погляд на вузькі плечі і стрункі руки.

Для занадто худорлявої статури

Купуйте сукні в ніжних однотонних кольорах, такі як тілесний або рожевий. Можливо з лінійними візерунками, наприклад, смугасті або картаті. Це можуть бути моделі на запах з рюшами або воланами. Об'ємні тканини та текстури допомагають природі і чарівним чином створюють вигини там, де їх немає.

Для фігури у формі пісочного годинника

Якщо ви полюбляєте свою жіночність і хочете привертати до себе увагу - не потрібно нічого приховувати, навпаки, ви можете це показати! Сміливо обирайте літні приталені сукні міді, елегантні сукні-футляр або моделі на запах з бавовни чи шовку. Шовковисті тканини пестять вигини і майстерно підкреслюють їх.

Для фігури з широкими плечима

Якщо у вас яскраво виражені плечі, вузька талія і стегна - намагайтеся підкреслити зону декольте, але при цьому не підкреслити плечі ще більше. Хорошим вибором стануть максі сукні. Розкльошені варіанти врівноважують існуючий дисбаланс між широкими плечима і вузькими стегнами, а міні-плаття підкреслять ваші довгі стрункі ноги.

Підводячи підсумок: типів статури дуже багато, а літніх суконь на щастя навіть більше. В інтернет магазині Leomirra.com.ua представлені моделі, які підходять кожній дівчині. Плаття було і залишається класикою, тому для кожної жінки знайдеться ідеальне літнє плаття.