Кукурудза є дуже цінним продуктом харчування, відомим людству з давніх часів. Ця культура була дуже цінна у древніх народів майя, інків та ацтеків, які зображували богів родючості з кукурудзяним качаном в руках. Сучасна наука довела, що в кукурудзі містяться речовини, життєво необхідні організму людини, наприклад:

  • лінолева кислота;
  • жири омега-6, які вкрай необхідні для розвитку людського організму;
  • амінокислоти й клітковина;
  • унікальний баланс поживних речовин.

Кукурудза дійсно є незамінною культурою. Вона невибаглива й дасть хороший урожай, особливо якщо купити насіння кукурудзи на сайті інтернет-магазину https://lnzweb.com/ru/corn?brands=dekalb та висадити її в пухкий й добре збагачений мінеральними добривами ґрунт.

Особливості посіву кукурудзи

Насіння кукурудзи звичайно висівають, коли ґрунт прогріється до 10 градусів за Цельсієм, тому що ця культура є теплолюбною.
Звичайно садять кукурудзу на початку травня, коли період заморозків остаточно пройшов. Спочатку потрібно купити насіння кукурудзи, ціна на яке в інтернет-магазині
lnzweb.com вас приємно здивує. А після підготовки ґрунту та висадки чекати сходів.

Вимоги до посівного матеріалу

Прийнявши рішення висаджувати кукурудзу, аграрії починають думати про те, де краще купити насіння кукурудзи в Україні. І роблячи вибір, будь-який виробник розраховує на кілька аспектів:

  • на постійно оновлюваний генетичний матеріал;
  • краще насіння, яке зможе забезпечити витривалі сходи;
  • можливість самої рослини до певного самозахисту від несприятливого впливу.

Будь-якого аграрія цікавить момент, де насіння кукурудзи купити та яка ціна на насіння у виробника в цьому сезоні. LNZ web є першим в Україні аграрним інтернет-магазином з продажу посівного матеріалу. Компанія не перший рік займається продажем насіння та гарантує, що ви залишитеся задоволені якістю отриманого посадкового матеріалу.

Як правильно саджати кукурудзу

Якість насіння звичайно залежить від постачальника, тому потрібно звертатися в перевірену організацію, яка в змозі запропонувати вам насіння кукурудзи, яке гарантовано дасть відмінну врожайність. Для нормального рівня сходів насіння необхідна постійна температура повітря від 18 градусів за Цельсієм й вище. Цей показник здатний дати потенціал зерну, але аж ніяк не є точним прогнозом процентного співвідношення сходів, де важливими факторами виступають температура, щільність ґрунту та рівень опадів. Збільшити врожайність можна, купивши насіння гібридів кукурудзи, яке є більш стійким до коливань температур.