Плануючи переїзд, необхідно заздалегідь передбачити всі питання, пов'язані з перевезенням вантажів. Насамперед, варто поцікавитися, скільки коштує перевезти меблі. Якщо до від'їзду залишилося достатньо часу, можна проаналізувати кілька варіантів на ринку послуг. Вибираючи автомобіль для перевезення меблів у Львові, дізнайтеся об'єм кузова, меблі повністю повинні поміститися в машині. Ще один важливий фактор, супровід вантажників. Інакше вам доведеться шукати допомогу самостійно. Багато компаній надають автомобілі з вантажниками, які завантажать меблі і вивантажать в місці призначення. Якість послуг теж може бути різною. Сюди входить своєчасна подача машини згідно заявки, схоронність перевезеного вантажу. Із запропонованих цінових варіантів виберіть той, який вам підходить.

Скільки коштує перевезти меблі в інше місто

Скільки коштує офісний переїзд залежить від декількох факторів. Найчастіше береться погодинна плата. Є фіксована ставка плати за певну кількість часу. Наприклад, замовлення на 5 годин поїздки варто 4250 грн., оплачується за 850 грн. за годину. Час, витрачений понад 5 годин, оплачується додатково. Вартість перевезення залежить від об'єму кузова автомобіля. Чим більше місткість, тим вище вартість послуги. Наявність вантажників може входити у вартість замовлення, а може і ні. З суми отриманих даних складається вартість поїздки. Необхідно відзначити, що ціни перевезень значно відрізняються в різних містах і регіонах. Є невеликі провінційні міста, де можна перевезти вантаж на відстань до 30 км за 700 – 1000 грн. (завантаження включено в вартість). Виходить, що перевезти меблі в інше місто не завжди дорого. Докладніше ось сторінка.

Скільки коштує перевести меблі, відомо, а які послуги?

Для перевезення меблів пропонуються автомашини декількох видів з різними обсягами кузова. Газелі з кузовом 10 – 16 куб. м, бичок, об'єм кузова 18 – 20 куб. м і ЗІЛ, кузов 23 – 25 куб. м. Вибираючи машину, потрібно враховувати габарити і об'єм меблів. Ретельно підготовлені та добре упаковані меблі, гарантія їх збереження при перевезенні. Якщо хочете заощадити час на упаковці, можна скористатися послугами професіоналів. Спеціалісти мають необхідний набір інструментів, пакувальні матеріали, швидко і якісно виконають свою роботу. Упаковані меблі акуратно занурять в автомобіль і вивантажать після доставки. За бажанням замовника меблі можуть розпакувати і навіть розставити по місцях. Залишки сміття та упаковку приберуть.